|

Aulas: Beşiktaş bu kupayı kazanacak

Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean Michel Aulas basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğuna vurgu yaparak, "İnanıyorum ki yakın zamanda bu kupayı kazanacak" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Şafak
12:09 - 21/04/2017 Cuma
Güncelleme: 12:20 - 21/04/2017 Cuma
AA
Beşiktaş, normal süresi 2-1 biten mücadele sonrası penaltı atışlarının ardından Avrupa Ligi'ne veda etti.
Beşiktaş, normal süresi 2-1 biten mücadele sonrası penaltı atışlarının ardından Avrupa Ligi'ne veda etti.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Beşiktaş'ı eleyerek tur atlayan Olympique Lyon'un kulüp başkanı Jean-Michel Aulas, siyah-beyazlıların yakın zamanda bu kupayı kazanabileceğini söyledi.

Aulas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

  • "İlk maçta şanslı bir galibiyet almıştık. Penaltılarda da şans yanımızdaydı. Beşiktaş çok iyi bir takım. İnanıyorum ki yakın zamanda bu kupayı kazanacak."

Beşiktaş'ın Olympique Lyon karşısında çok iyi oynadığını belirten Aulas konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

  • "Çok keyifli bir maç izledik. Sahada iki harika takım vardı ve yarı finale çıkabilmek için her şeylerini verdiler. Beşiktaş sahada çok iyi organize oldu. Penaltılarla da olsa kazandık ve mutluyuz."

İstanbul'da çok iyi ağırlandıklarını vurgulayan Fransız futbol adamı şu ifadeleri kullandı:

  • "İlk maçta istemediğimiz bazı olaylar yaşanmıştı ama burada çok güzel bir atmosfer vardı. Beşiktaş çok iyi bir organizasyon yaptı. Başkan Fikret Orman ile öğlen yemek yedik ve bundan çok keyif aldım. Bizi çok iyi karşıladılar, her şey mükemmeldi."


#Beşiktaş
#Olympique Lyon
#Jean Michel Aulas
7 yıl önce