|

Balanta G.Saray'a kaldı

7 milyon Euro'luk teklifle River Plate Kulübü'nün kapısını çalan yönetim, Arjantinli yetkililerden gelecek haberi bekliyor. Roma'nın devreden çıkmasıyla River Plate'nin teklife 'evet' demesi bekleniyor

Taha Güvendi
00:00 - 13/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:47 - 12/08/2014 Salı
Yeni Şafak
Balanta G.Saray'a kaldı
Balanta G.Saray'a kaldı

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin istediği futbolcular arasında ilk sırada bulunan River Plate'in stoperi Eder Balanta transferinde G.Saray'ın rakibi kalmadı. Serie A'nın güçlü ekibi Roma'nın Balanta transferinden vazgeçtiği belirtilirken, Kolombiyalı oyuncunun son kalan talibinin sarı-kırmızılılar olduğu kaydedildi. 7 milyon Euro'luk teklifle River Plate'in kapısını çalan Galatasaray, Arjantin kulübünden gelecek haberi bekliyor. Kısa süre önce konuşan River Plate Teknik Direktörü Marceloa Gallardo da, Balanta'nın ayrılacağının sinyallerini verirken; 'Bazı oyuncular ayrılmayı hak ediyor ve Avrupa'dan önemli takımlar da onlara ilgileniyor' ifadelerini kullanmıştı. Balanta'nın geleceği ile ilgili son kararın, bu hafta içinde verilmesi bekleniyor.

TARAFTARIN TERCİHİ DE JOEL CAMPBELL

Sarı-kırmızılı taraftarların da teknik direktör Prandelli gibi ilk tercihi Arsenal'in Kosta Rikalı golcüsü Joel Campbell oldu. Webaslan.com'da 101 bin kişiyle yapılan ankette taraftarlar, 42 bin 28 oyla (yüzde 41.6) Campbell'ı seçti.

G.Saray'ın yedekleri Sabri'siz A2'ye 9 attı

G.Saray dün önce A2 sonra da U19 takımı ile hazırlık maçı yaptı. Yedek ağırlıklı kadro A2 takımını farklı geçti: 9-0. Hamit Altıntop, Amrabat, Emre Çolak, Emre Can, Sinan Gümüş, Furkan, Umut Gündoğan, Yekta, Umut Bulut gibi tecrübeli isimlerin forma giydiği maçta Emre Çolak hat-trick yaparken, Amrabat, Umut Bulut ve Sinan Gümüş 2'şer gol attı. Maçta Hamit zaman zaman orta saha zaman zaman da sağ açıkta oynadı. Teknik direktör Cesare Prandelli ikinci yarı Furkan'ı sağ bekte denedi. Kadro dışı kalan ve A2 takımıyla çalışan Sabri, Eboue, Ontivero, Dany ve Engin Baytar, A Takıma karşı oynamadı.

ÖNCE MAÇ SONRA BARBEKÜ

As kadro ise U19 takımını 3-0 yendi. Sarı-kırmızılılar maça Eray, Veysel, Chedjou, Semih, Telles, Bruma, Melo, Selçuk, Yasin, Olcan ve Burak 11'iyle çıktı. A takımın golleri Burak (2) ve Aydın attı. G.Saray daha sonra tesislerde barbekü partisi düzenledi.

Biz büyük bir aileyiz

Galatasaray futbol takımında A, A2 ve U19 takımındaki futbolcular ve teknik heyet birlikte fotoğraf çektirdi. Tesislerdeki tribünlerde çekilen fotoğrafı kulüp, 'Biz büyük bir aileyiz' Bruma sakatlandı

Sağ değil sol dizindenmesajıyla paylaştı.

G.Saray dün şok bir sakatlıkla sarsıldı. Geçen yıl Ocak ayında sağ dizine aldığı darbeyle çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Bruma, U19 ile oynanan hazırlık maçının hemen başında bu kez soluna aldığı darbeyle yerde kaldı. Dizinde esneme oluşan Portekizli futbolcu, maça devam edemezken yerine Aydın girdi. Bruma'nın kesin durumu bugün belli olacak.

Passolig satışında lider Galatasaray

Passolig adetlerinde, G.Saray 39 bin 348 kartla, en çok taraftarı Passolig kart sahibi olan takım olurken, Beşiktaş 38 bin 392 kartla 2. sırada yer aldı. 9 bin 456 karta sahip Torku Konyaspor 3.'lüğün yanı sıra Anadolu'da taraftarı en çok Passolig kartı sahibi olan kulüp oldu. Trabzonspor da 5 bin adedi geçti.

10 yıl önce