|

Batuhan''dan 3 yıllık imza

Türk futbolunun haylaz yıldızı Batuhan Karadeniz yeni bir sayfa açtı. Yeniden doğuş için geldiği Beşiktaş''ta disiplinsiz tavırlarına devam eden Batuhan, uslandığını belirterek ''Ligi dört elle çekiyorum'' dedi

.
00:00 - 15/06/2013 Cumartesi
Güncelleme: 23:51 - 14/06/2013 Cuma
Yeni Şafak
Batuhan''dan 3 yıllık imza
Batuhan''dan 3 yıllık imza

Geçen sezon Eskişehirspor ile başladığı sezonu Beşiktaş''ta kiralık oynayarak sürdü-ren, ancak disiplinsiz tavırlarına devam edince ikinci yarıda takımdan gönderilen, bir sezon-da 3 takımla sözleşme imzalayamayacağı için Deportivo''nun da kapısından dönen Batuhan Karadeniz, yeni sezonda Trabzonspor forması-nı giyecek. Bordo-mavili kulüp, yeni sayfa açacak Batuhan Karadeniz ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak ilk transferini gerçekleştirdi.

Futbol direktörü Ünal Karaman, ''Türkiye Batuhan''ı yakından tanıyor ama var olan yeteneklerini kullanamama adına da Batuhan''ı tanıyor. İnşallah yeni bir sayfa ile yetenekleri-nin üstüne koyup Trabzonspor''umuza hizmet ederek, üst düzey başarıları hem kendisi hem kulüp adına yaşar'' derken Batuhan ise uslandığını belirterek, ''Bir an önce liglerin başlamasını dört elle çekiyorum'' diye konuştu.

Batuhan, sözleşmeye göre, 30 maç oynaması halinde garanti para alacak, 15 gol atması halinde de ekstra ücret ödenecek.

Trabzonspor''a Kamerunlu forvet

Çek temsilcisi Sparta Prag kulübünün iletişim müdürü Ondrej Kasik, Kamerunlu forvet Leonard Kweuke''ye Türkiye''den teklifler olduğunu ve yönetim kurulu üyelerinden Jakup Otava''nın İstanbul''a giderek görüşmelerde bulunduğunu ileri sürdü. Kasik, kulüplerin ismini açıklamazken, Çek basını bu takımların Trabzonspor ve Sivasspor olduğunu yazdı. Geçen sezon 32 maçta 10 gol atan 25 yaşındaki futbolcunun borservisinin 2 milyon Euro olduğu belirtildi.

Burak Yılmaz''ın formasını kaptı

Batuhan ''Burak Yılmaz''ın 17 numaralı formasını giyecek-sin. Bu sende baskı oluşturur mu?'' sorusuna, ''Üstümde baskı, sinir, stres yok. 17, bana yakın olduğunu düşündüğüm için giydiğim numara. Burak ile alakası yok'' dedi.


11 yıl önce