|

Bebe internetten izlediği taraftara hayran kaldı!

Portekizli yıldız, Quaresma ile yaptığı görüşmenin ardından Youtube'den Çarşı'yı izledi. Bebe, "Böyle bir taraftar görmedim" dedi.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 17/06/2011 Cuma
Yeni Şafak
Bebe internetten izlediği taraftara hayran kaldı!
Bebe internetten izlediği taraftara hayran kaldı!

Beşiktaş'ın yeni transferi Bebe, Türkiye ve siyah-beyazlı takım hakkında bilgi topluyor. Türkiye'ye gelmeden önce görüştüğü Quaresma'dan Beşiktaş taraftarı hakkında övgü dolu cümleler duyan Portekizli futbolcu, Youtube'den Çarşı'nın gösterilerini izledi. Bebe'nin görüntülerden çok etkilendiği ve Quaresma'ya "Böyle bir taraftar topluluğu görmedim. Bu seyircinin önünde oynamak heyecan verici olacak" dediği belirtildi. Türkiye hakkında sahip olduğu tek bilgiyi Manchester United'le geldikleri Bursa'da Şampiyonlar Ligi maçı sırasında edindiğini ifade eden genç futbolcu, "Türkiye'de futbolun çok sevildiğini biliyorum. Beşiktaş taraftarını da sanal ortamda görmüş oldum. Beşiktaş'ta oynamak benim açımdan heyecan verici olacak. Takım arkadaşlarım ve taraftarla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dediği ifade edildi. Bu arada Beşiktaşlı yöneticiler Bebe'ye Acarkent- te Quaresma'ya yakın bir villa tuttular.

BEBE RESMEN BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, Bebe'nin kiralanması konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı. Açıklamada “Manchester United oyuncusu Tiago Manuel Dias Correia “Bebe” nin 2011-12 sezonu için kiralanması konusunda anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında Manchester United'a 1 milyon euro bedel ödenecektir” denildi.



13 yıl önce