|

Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi Sırp takımı Partizan

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, deplasmanda Avusturya ekibi LASK Linz ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar mücadeleden 2-1 mağlup ayrılmasına rağmen ilk maçı 1-0 kazandığı için bir üst tura yükseldi. Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi ise Sırp ekibi Partizan oldu.

Yeni Şafak
23:12 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:51 - 17/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Partizan, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi oldu.
Partizan, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi oldu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Partizan oldu. Sırp ekibi, Danimarka temsilcisi FC Nordsjaelland ile oynadığı ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanmıştı. Sırp ekibi sahasında da FC Nordsjaelland karşısında 3-2 galip geldi ve adını play-off turuna yazdırdı.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Nordsjaelland, Andreas Skov Olsen'in golüyle 1-0 öne geçti. Partizan bu gole 11. dakikada Nemanja Miletic'in golüyle hemen karşılık verdi ve skoru tekrar eşitledi. Partizan 30'ta Marko Jankovic, 35'te Svetozar Markovic'in golleriyle 3-1'lik üstünlüğü yakaladı ve devre arasına bu skorla gitti. İkinci yarıda farkı azaltmak isteyen Nordsjaelland, 77'de Jonathan Amon'un golüyle skoru 3-2'ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Partizan 2-1 kazandığı maçın rövanşında 3-2'i kazanarak Beşiktaş'ın rakibi oldu.



#Beşiktaş
#Partizan
#UEFA Avrupa Ligi
6 yıl önce