|

Beşiktaş'ta hedef Bebe

Forvete yabancı oyuncu transfer etme çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı takım, Manchester United'ın genç Portekizlisi Bebe'yi 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti

00:00 - 11/06/2011 Cumartesi
Güncelleme: 01:56 - 11/06/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta hedef Bebe
Beşiktaş'ta hedef Bebe

Beşiktaş yeni sezon öncesi kadrosuna katmak istediği yabancı forvet oyuncusu konusunda dün sonuca vardı. Hafta başından bu yana Almanya ve İspanya'da transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı futbol komitesi, mutlu sonu Manchester United'ın genç golcüsü Bebe ile yaptı. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid forması giyen Costa ve Diego Forlan transferlerinde istediği sonucu alamayınca Almanya'da top koşturan Huntelaar ve Klose isimlerini de gündemine almıştı ancak bu futbolcular ile de anlaşma sağlanamadı. Yaşanan bu gelişme üzerine Siyah-Beyazlılar menajer Jorge Mendes'in şirketi Gestifute'ye bağlı olan Tiago Manuel Dias Correia yani bilinen adı ile Bebe'ye yöneldi, transferini de çok geçmeden bitirdi. 21 yaşındaki Portekizli oyuncu, 1 yıllığına kiralık olarak transfer edildi. Bebe, geçtiğimiz sezon başında 9 milyon Euro bonservis bedeli ile Vitoria de Guimares takımından Manchester United'e transfer olmuştu.

SADECE 7 MAÇTA OYNADI

İngiliz kulübü ile 2015'e kadar sözleşmesi olan genç futbolcu, Premier Ligi'nde forma giydiği 2 maçta gol sevinci yaşayamazken, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta oynadı. Bursaspor ile Bursa'da oynanan maçta 1 gol kaydetip takımının 3-0'lık galibiyetine katkıda bulunan Bebe, 1 gol de İngiltere Federasyon Kupası'nda attı. Beşiktaş Kulübü'nün transferi IMKB'ye pazartesi günü bildirmesi bekleniyor.


Başbakan Erdoğan Demirören'den yeni projesini istedi

Atv ve A Haber'de yayınlanan seçim özel programına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İnönü Stadı'na ilişkin soruları yanıtladı. Erdoğan, “Kültür Bakanı stada sıcak bakmıyor. Haklı yanları da var. Dolmabahçe Sarayı'na fiziki baskılar en büyük sorun. Ben Yıldırım Demirören'e söyledim. Daha önce getirdiği projeyi düşünürlerse kabul etmem dedim. Seçimden sonra yeni bir proje getirin onun üzerinden konuşalım dedim. Seçimden sonra bu konuyu tekrar görüşeceğiz” diye konuştu.


13 yıl önce