|

Biliç'in aklında üç isim var

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hırvat teknik adam, Manuel Lanzini ve Konstantinos Mitroglou'nun transfer listelerinde bulunduğunu doğrularken Wolfsburg'dan Ivan Perisic'i de kiralamak istediklerini söyledi.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 29/06/2014 Pazar
Güncelleme: 00:03 - 29/06/2014 Pazar
Yeni Şafak
Biliç'in aklında üç isim var
Biliç'in aklında üç isim var

TRT Spor'a konuşan Bilic, 'Devre arasında Perisic'i kiralık olarak getirmeye çok yakındık ancak olmadı. Wolfsburg'un bir oyuncusu sakatlandı ve göndermediler' itirafında bulundu. Geçen sezonun ikinci yarısında kiralanan ABD'li Jermaine Jones'a yeşil ışık yakan Bilic, 'Jones çok iyi bir performans gösterdi. Profesyonel bir futbolcu Dünya Kupası'da çok iyi oynuyor. Jones konusunda opsiyonuz var ama henüz bir karar verilmedi' şeklinde konuştu. Yunanlı golcüs Mitroglou ve River Plate'de forma giyen Lanzini'nin transfer listerinde bulunduğunu itiraf eden Hırvat hoca, 'Kapalı kapılar ardında neler konuştuğumuzu tabii ki söylemeyeceğim. Ancak Lanzini ve Mitroglou listemizde olan oyuncular ve Beşiktaş'a faydası olacağını düşündüğümüz isimler' diye konuştu.

Beşiktaş, bugün Almanya yolcusu

Yeni sezon hazırlıklarına Salı günü Nevzat Demir Tesisleri'nde başlayan Beşiktaş, kamp için bugün Almanya'ya gidecek. Çalışmalarını 10 Temmuz'a kadar Bielefeld kasabası yakınlarında bulunan Marienfeld bölgesindeki Residans Klosterpforte'de sürdürecek siyah-beyazlılar, yurt dışı kamp çalışmalarının ilk etabında iki de hazırlık maçı yapacak. Beşiktaş Almanya'da ilk sınavını 6 Temmuz'da, bu ülkenin bölgesel lig takımlarından Verl'e karşı verecek. Bilic'in öğrencileri, 9 Temmuz'da da Rödinghausen ile karşılaşacak.

10 yıl önce