|

Bizim Hollandalılar kadroda yok

Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın, Brezilya'da bu yaz düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası öncesinde Ekvador ile yapacağı hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı.

Aa
00:00 - 5/05/2014 Monday
Güncelleme: 17:37 - 5/05/2014 Monday
Yeni Şafak
Bizim Hollandalılar kadroda yok
Bizim Hollandalılar kadroda yok

Teknik direktör Louis van Gaal'ın sadece sezonu tamamlayan futbolcular arasından belirlediği 20 kişilik aday kadroda, Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın yanı sıra Bayern Münihli Arjen Robben, Manchester Unitedlı Robin van Persie ve Hamburglu Rafael van der Vaart gibi önemli oyunculara da yer verilmedi.

Lig ve kupa maçları devam ettiği için kadroya alınmayan futbolcuların, milli takım kampına daha sonra dahil olmaları bekleniyor.

Feyenoord'dan Kongolo, Twente'den Castaignos ve PSV Eindhoven'den Locadia gibi sürpriz isimlerin davet edildiği Hollanda Milli Takımı kampının ilk etabı 7 Mayıs'ta başlayacak. Van Gaal, kadroya son şeklini büyük ihtimalle 13 Mayıs'ta verecek.

Hollanda, 17 Mayıs'ta Ekvador, 31 Mayıs'ta ise Gana ile birer hazırlık maçı yapacak.

Van Gaal'ın belirlediği aday kadroda şu isimler yer alıyor:

Daley Blind, Jasper Cillessen, Davy Klaassen, Joel Veltman, Kenneth Vermeer (Ajax), Jean-Paul Boetius, Jordy Clasie, Daryl Janmaat, Terence Kongolo, Bruno Martins Indi, Tonny Trindade de Vilhena, Stefan de Vrij (Feyenoord), Memphis Depay, Jürgen Locadia, Luciano Narsingh, Karim Rekik, Georginio Wijnaldum, Jeroen Zoet (PSV Eindhoven), Luc Castaignos, Quincy Promes (Twente).

10 years ago