|

Brezilyalı eski futbolcular Jesus'u istiyor

Geçtiğimiz ay İstanbul'da F.Bahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile konuşan Brezilyalı efsane isim Rivaldo, Brezilya Milli Takımı için yaptığı açıklamada, "Jesus'u iyi bir seçenek olarak görüyorum. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Brezilya Milli Takımı'nı kesin kabul eder" dedi.

08:57 - 19/02/2023 Pazar
Yeni Şafak
Jorge Jesus
Jorge Jesus

Brezilya Milli Takımı'mın yeni teknik direktörü için milli takım eski oyuncuları lobi yapıyor. Julio Cesar, Rivaldo, Juan ve Savio, Jorge Jesus'u Brezilya Milli Takımı için iyi bir seçenek olarak düşünüyor. Ronaldo, Cafu ve Kaka ise Carlo Ancelotti'nin takımın başına getirilmesini en doğru tercih olarak görüyor.


Geçtiğimiz ay İstanbul'da Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile görüşen Brezilya futbolunun efsane ismi Rivaldo ise, milli takımla ilgili olarak flaş bir açıklama yaptı. Rivaldo, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyleyerek, "Real Madrid ile sözleşmesi var ve onu getirebilmek garanti değil" dedi.


Brezilya'da Flamengo ile Libertadores kazanan Jesus ile ilgili konuşan Rivaldo, "Jesus'u iyi bir seçenek olarak görüyorum. Türkiye'de Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmeyi kesinlikle kabul eder. Çünkü Brezilya futboluyla iyi bir özdeşleşmesi var" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus ve Rivaldo





#Brezilya Milli Takımı
#Jorge Jesus
#Rivaldo
#Fenerbahçe
1 yıl önce