|

Bursaspor Başkanı Banaz isyan etti: Madeni paralar, satırlar, taşlar...

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, Amedspor deplasmanında yaşananlarla ilgili konuştu. Banaz, "Madeni paralar, satırlar, taşlar... Maçın tatil olabilmesi için hakemin kafasına mı isabet etmesi lazım?" dedi.

13:59 - 26/09/2022 Pazartesi
Güncelleme: 14:37 - 26/09/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Başkan Banaz, açtan çekilmiş bir fotoğrafı basın mensuplarına gösterdi.
Başkan Banaz, açtan çekilmiş bir fotoğrafı basın mensuplarına gösterdi.

2. Lig'de Amedspor'un sahasında Bursaspor'u konuk ettiği maçta yaşanan tribün olayları karşılaşmanın önüne geçti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, Diyarbakır deplasmanında yaşananlarla ilgili basın açıklamasında bulundu.

"Hakemin kafasına mı isabet etmesi lazım?"

Maçın tatil edilmemesine tepki gösteren Banaz, "Dün sahaya çıktığımız andan itibaren başlayan olaylar silsilesi yaşandı. Maç içerisinde de devam etti. Maç öncesinden, maç sonuna kadar yabancı cisim yağıyor. Çocukların kenarda ısınmasına olanak olmadı. Madeni paralar, satırlar, taşlar... Maçın tatil olabilmesi için hakemin kafasına mı isabet etmesi lazım?" dedi.

"Takımı sahadan çekmenin cezası var"

Maçtan çekilme yönünde yorumlara cevap veren Ömer Furkan Banaz, "Takımı sahadan çekin şeklinde telkinler oldu. Bunun bir müeyyidesi var, bu hep unutuluyor" ifadelerini kullandı.

"TFF Başkanını aradım"

Ömer Furkan Banaz, "Merkez Hakem Kurulu'nun atadığı hakem 2. Ligde sadece 1 maç yönetmiş, geçtiğimiz sezon da İstanbul BAL'da maç yönetmiş. Milli ara olmasına rağmen siz buraya tecrübeli bir hakem atamıyorsunuz. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi 65. dakikada arayıp, her şeyi söyledim. O kadar yabancı madde atıldı, hiçbir şekilde stadyumda anons yapılmadı" şeklinde konuştu.


Maçtan fotoğraf gösterdi

Yedek oyuncuların polis koruması altında ısındığını gösteren fotoğrafı paylaşan Başkan Banaz, "Bu futbol oynanacak bir ortam mıdır?" diyerek sitemini dile getirdi.




#Bursaspor
#Amedspor
#Ömer Furkan Banaz
2 yıl önce