|

Dev iddia! Galatasaray El Shaarawy'yi istiyor!

Galatasaray, Milan'ın süperstarı Stephan El Shaarawy'yi kadrosuna katmak istiyor.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 18/11/2013 Pazartesi
Güncelleme: 21:34 - 17/11/2013 Pazar
Yeni Şafak
Dev iddia! Galatasaray El Shaarawy'yi istiyor!
Dev iddia! Galatasaray El Shaarawy'yi istiyor!

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; İtalyan teknik adam Roberto Mancini yönetimindeki Galatasaray'ın Milan'dan ayrılmak istediği konuşulan El Shaarawy'yi transfer edeceği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Milan'ı tek başına sırtlayan 21 yaşındaki yıldızın, Mancini ile anlaşamayarak Manchester City'den ayrılan Balotelli'nin Milano ekibine transfer olması ile performansı düşüse geçmişti.

Mancini'nin Ocak ayında genç yıldızı kadrosunda görmek istediği iddia edilirken, El Shaarawy'nin de dilediği kadar şans bulamadığı Milan'dan ayrılmak istediği, İngiltere ve Türkiye'den teklifler geldiği ifade edildi.

21 yaşındaki yıldız, Juventus'tan Matri'nin transfer döneminde transfer edilmesi ve sakatlıklar sebebi ile Milan ile bu sezon sadece 4 maça çıkabildi. İtalya Milli Takımı ile Dünya Kupası kadrosunda yer alabilmek için düzenli forma giymeye ihtiyacı olan El Shaarawy'nin Manchester City, M.United ve Galatasaray gibi kulüplerden birinde oynamaya sıcak bakabileceği belirtiliyor.

İtalyan basınında yer alan haberlerde ayrıca Mancini'nin Galatasaray yönetimine bir transfer listesi sunduğu, bu doğrultuda flaş transferlere imza atılacağı iddia edildi.

10 yıl önce