|

Drogba'nın alternatifi Mandzukic

Sarı-Kırmızılılar, Didier Drogba'nın takımdan ayrılışının ardından onun yerini dolduracak yetenekli bir golcü arıyor. Adı sık sık Galatasaray ile anılan Mario Mandzukic'in menajeri Ivan Cvetkovic, 'Mario'nun transferiyle ilgili somut bir gelişme yok. Ancak çarşamba gününe kadar durumu netleşir' dedi

Radyo Spor
00:00 - 5/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 08:59 - 5/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Drogba'nın alternatifi Mandzukic
Drogba'nın alternatifi Mandzukic

Didier Drogba'nın ayrılmasının ardından Galatasaray'da gündeme gelen oyunculardan biri Mario Mandzukic olmuştu. Hırvat oyuncunun adı ayrıca Fenerbahçe ile de anılmıştı. Yıldız futbolcunun menajeri Ivan Cvetkovic, açıklamalarda bulundu. Cvetkovic, "Mario'nun transferiyle ilgili şu anda somut bir gelişme yok. Çarşamba günü somut gelişmelerden bahsedebiliriz ancak bundan önce Galatasaray hakkında yorumlar yapamam. Çarşamba gününe kadar Mario'nun durumu daha net şekillenir. Ben de bu aşamadan sonra daha fazla bilgi verebilirim" ifadelerini kullandı.

Bayern'den ayrılacak

Ivan Cvetkovic, Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'in de golcü oyuncuyla talip olmasıyla ilgili olarak ise, "Galatasaray için ne söylediysem, Atletico için de aynısı geçerli. Şu anda hiçbir takım için yorum yapamam" açıklamalarda bulundu. Bayern Münih'de fazla şans bulamayan ve Lewandowski'nin gelmesiyle iyice gözden düşen Mandzukic, kesin olarak takımdan ayrılacak.

10 yıl önce