|

Fenerbahçe'de gündem Wout Weghorst ve Alexander Sörloth

Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile bir yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı-lacivertli takım Jorge Jesus'un pivot santrfor istemesi üzerine Wout Weghorst ve Alexander Sörloth'u gündemine aldı.

Haber Merkezi
09:27 - 2/06/2022 Perşembe
Güncelleme: 09:35 - 2/06/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Wout Weghorst bu sezon toplamda 44 maçta 9 gol ve 4 asistle oynadı.
Wout Weghorst bu sezon toplamda 44 maçta 9 gol ve 4 asistle oynadı.

Forvet hattına iyi bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe’de Burnley’in Hollandalı golcüsü Wout Weghorst gündeme geldi. Teknik direktör Jorge Jesus yönetime verdiği raporda, forvete pivot santrafor özelliklerinde bir golcü transfer edilmesini istedi.

Fenerbahçe Wout Weghorst'u kiralamak istiyor

Sarı- lacivertliler Wolfsburg’dan 14 milyon euro bonservis bedeliyle Burnley’e transfer olan Weghorst’u kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Burnley’in küme düşmesiyle 29 yaşındaki golcünün transferinin daha kolaylaşabileceği belirtildi.

  • Sörloth'tan yeşil ışık
  • Sörloth için de girişimler sürüyor. Leipzig, 12 milyon Euro bonservis bedeli isterken, sarı-lacivertliler bu rakamı aşağıya çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Norveçli golcü de gideceği takımda sürekli oynamak isterken, Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor ve Türkiye’ye dönmeyi planlıyor.
#Fenerbahçe
#Wout Weghorst
#Alexander Sörloth
2 yıl önce