|

Fenerbahçe'ye 2 yıldız geliyor

Başkan Aziz Yıldırım'ın kastettiği iki dünya yıldızının İnter'de forma giyen Wesley Sneijder ve Real Madrid'te forma giyen Lass Diarra olduğu ileri sürüldü

00:00 - 27/08/2012 Pazartesi
Güncelleme: 02:00 - 27/08/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'ye  2 yıldız geliyor
Fenerbahçe'ye 2 yıldız geliyor

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan taraftarları heyecanlandıracak sözler. Gaziantepspor maçından sonra açıklamalarda bulunan başkan Yıldırım, takıma iki önemli oyuncunun transferini gerçekleştireceklerini duyurdu. 'Bu ay içinde 2 tane büyük futbolcu açıklayacağım. Türkiye'de kimsenin bilmediği, transfer yapamayacağı 2 oyuncunun transferini açıklayacağım' ifadelerini kullanan başkan Yıldırım'ın bahsettiği oyuncuların İnter'de forma giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Real Madrid'te oynayan Fransız oyuncu Lass Diarra olduğu ileri sürüldü.

Dirk Kuyt ile yakın arkadaş olan İnter'de forma giyen Sneijder'in İtalyan kulübü ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun değeri 28 milyon Euro. Başkan Yıldırım'ın hedefindeki diğer isim ise Real Madrid'te oynayan Lass Diarra. İtalyan basını geçen hafta Real Madrid'in 2013'te sözleşmesi bitecek Fransız yıldızı F.Bahçe'ye verdiğini iddia etmişti. Diarra'nın transferindeki tek engel ise aldığı yıllık ücret. F.Bahçe, Kuyt'ın aldığı 2.8 milyon Euro ücretin üzerinde para ödemek istemiyor. Diarra yıllık 5.5 milyon Euro'da ısrar ediyor.



12 yıl önce