|

Forlan çıldırmış olmalı

Kadrosundaki futbolculara en fazla 3,5 milyon euro veren siyah-beyazlılar, Forlan'ın 6,8 milyon euro istemesi üzerine alternatif isimlerle görüşmeye başladı.

Engin Albayrak
00:00 - 14/08/2011 Pazar
Güncelleme: 00:30 - 14/08/2011 Pazar
Yeni Şafak
Forlan çıldırmış olmalı
Forlan çıldırmış olmalı

Beşiktaş, Bebe'nin sakatlanması üzerine golcü arayışlarını sürdürürken Forlan'dan gelen cevap ile şaşırdı. İspanya'nın başkenti Madrid'e giden başkan Yıldırım Demirören Forlan'ın menajerleriyle yaptığı görüşmede Beşiktaş'tan daha önce 5,5 milyon euro isteyen Forlan'ın bu kez 6.8 milyon euro istemesi üzerine görüşmelere son verdi. Kadrosundaki futbolculara en çok 3,5 milyon euro verdiklerini belirten Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, “Atletico Madrid ile bonserviste anlaştık. Ancak Forlan'ın uçuk isteği karşısında görüşmeye son verdik. Forlan çıldırmış olmalı. Bu parayı ona kimse vermez” dedi. Beşiktaş yine A.Madrid'den Diego Costo, Sporting Lizbonlu Helder Postiga, Arsenalli Carlos Vela ve Braga'nın genç golcüsü Luis Miguel Alfonso Fernandes'i de (Pizzi) gündemde tutuyor. Bu arada başkan Demirören'in Manchester United'dan Bebe'nin sözleşmesinin feshedilmesi veya yerine başka bir futbolcu istedi.


Taraftarlar Bobo'nun dönmesini istiyor

Bebe'nin sakatlanması ile forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta Bobo hayranı siyah-beyazlı taraftarlar 'Bobo geri gelsin' kampanyası başlattı. Kulübü telefon yağmuruna tutan taraftarlar, Bobo'nun bir an önce Beşiktaş'a gelmesini ve takıma kazandırılmasını istediler. Asbaşkan Fahrettin Curoğlu da taraftarın Bobo isteği karşısında “Başkanımız ve Futbol Komitemiz en doğru kararı verecektir” dedi.


Carvalhal: Yeni sezon sertleşeceğiz

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal futbolculara bugün için izin verirken kendisi için takımın maç görüntülerini izleyerek eksik yönleri belirlemeye çalışıyor. Futbolcularına antrenmanlarda yeni sezonda eskiye nazaran daha sert futbol oynamaları gerektiğini ifade eden Portekizli teknik adam, "Beşiktaş'ın rakiplerine karşı sert oynamadığını gördüm. Futbol sert oyundur ve takım olarak agresif olmanız gerekir. Yeni sezonda futbolun belirlediği kurallar çerçevesinde daha da sertleşmeliyiz" dedi.



13 yıl önce