|

Galatasaray taraftarının yıllardır beklediği oyuncu geliyor: Tam bir gol makinesi

Galatasaray'ın sezon başında Leipzig'den kiralık olarak kadrosuna kattığı sol bek Angelino ile yollar ayrılıyor. Sarı kırmızılı takım, Angelino'nun yerine alacağı oyuncuyu da buldu. Galatasaraylı taraftarlar uzun süredir skorer bir sol bek oyuncusu bekliyordu. Galatasaray yönetimi de Jagiellonia forması giyen Bartlomiej Wdowik ve Brest'te oynayan Bradley Locko için devreye girdi. Galatasaray, Wdowik - Locko ikilisinden birini transfer etmek istiyor.

Haber Merkezi
10:30 - 27/12/2023 Çarşamba
Güncelleme: 10:35 - 27/12/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Bartlomiej Wdowik ve Bradley Locko
Bartlomiej Wdowik ve Bradley Locko

Galatasaray, Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sezon başında Leipzig'den kiralık olarak kadroya katılan İspanyol oyuncu, beklenilen performansı sergileyemedi. Toplamda 19 maçta süre alan Angelino, 1 gol ve 1 asistle oynadı. 26 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da ayrılık kararını doğrulamış oldu.


Galatasaray'dan Bartlomiej Wdowik hamlesi

Sol bek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, skorer bir oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takım, Polonya'nın Jagiellonia ekibinin formasını giyen Bartlomiej Wdowik için harekete geçti. Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray, 23 yaşındaki Polonyalı oyuncuyu transfer etmek istiyor.


Sol bek ve sol kanat olarak görev yapabilen Bartlomiej Wdowik, bu sezon takımıyla 22 maçta süre aldı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 9 gol ve 3 asist kaydetti.


Galatasaray Bradley Locko için 3.5 milyon euro ayırdı

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan oyunculardan birisi de Fransa'nın Brest takımında forma giyen Bradley Locko. 21 yaşındaki Fransız oyuncunun peşine düşen sarı-kırmızılı takım Brest ile görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.


Sezon başında Reims'ten 500 bin euro karşılığında transfer edilen Locko, 17 maçta 1 asistle oynadı. Galatasaray'ın Bradley Locko'nun transferi için 3.5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.






#Galatasaray
#Bartlomiej Wdowik
#Bradley Locko
4 ay önce