|

İ.B.Belediyespor'a Brezilyalı stoper

Turkcell Süper Ligi'ne Fenerbahçe galibiyetiyle flash bir başlangıç yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu Corintias'tan Brezilyalı genç defans oyuncu Marcus Vinicius Cesario ile güçlendirdi.

Cihan
00:00 - 15/08/2007 Çarşamba
Güncelleme: 11:31 - 15/08/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
İ.B.Belediyespor'a Brezilyalı stoper
İ.B.Belediyespor'a Brezilyalı stoper

Kulübün Langa Tesisleri'nde yapılan ve Başkan Göksel Gümüşdağ ile Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde genç futbolcu Marcus Vinicius Cesario kendisini 3 yıllığına Turuncu - lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ Marcus gibi genç, yetenekli ve gelecek vaat eden bir ismi takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Marcus Corintias'ta kendini kanıtlamış 22 yaşında bir oyuncu. Bize fayda sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Futbol şube sorumlusu Kamil Dizar ise, genç oyuncuyu Corintias'tan 3 yıllığına renklerine kattıklarını vurgulayarak, "Bu transferle defanstaki eksiğimizi giderdik. Hocamızın istediği bir transferdi. Genç ve dinamik bir isim. Bize önemli bir katkı yapacağına inanıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun." dedi.

İstanbul'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Marcus Vinicius Cesario, 22 Mart 1985 doğumlu ve 1.87 boyunda. Marcus Vinicius Cesario 25 numaralı formayı giyecek.

17 yıl önce