|

Juan Mata İstanbul'da

Galatasaray, son olarak Manchester United forması giyen yıldız futbolcu Juan Mata'yı İstanbul'a getirdi. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra 34 yaşındaki futbolcu ile resmi sözleşme imzalanacak.

Haber Merkezi
10:40 - 8/09/2022 Perşembe
Güncelleme: 12:18 - 8/09/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Juan Mata özel uçakla geldi.
Juan Mata özel uçakla geldi.

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Mauro Icardi, Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Galatasaray, Juan Mata'yı da renklerine bağlıyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, İspanyol futbolcunun transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray Sportif AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen ve kulübün internet sitesinde de yer alan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Juan Manuel Mata Garcia'nın kulübümüze transferi konusunda futbolu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Sabah saatlerinde geldi

Juan Mata, bu sabah sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. Yıldız isim, Madrid'den kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne ulaştı.

Galatasaray Kulübü yetkililerinin karşıladığı tecrübeli futbolcuya bir taraftar sarı-kırmızılı atkı taktı. Mata, daha sonra kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı.



"Buraya geldiğim için çok mutluyum"

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Mata, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Güzel karşılama için de teşekkür ederim. Çok umutluyum ve hevesliyim. Diğer takım arkadaşlarımın buraya geliş görüntülerini de izledim. Kendileriyle tanışmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

  • Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, son olarak İngiltere'de Manchester United forması giyiyordu.

#Juan Mata
#Galatasaray
2 yıl önce