|

Kartal Avrupa'ya çıkarma yaptı

Beşiktaş'ta yöneticilerin bir kısma Getafeli Juan Albin ile Real Madridli Guti'den birini transfer etmek için İspanya'ya, diğerleri ise Manchester City'nin Paraguaylı yıldızı oyuncusu Roque Santa Cruz için Londra'ya gitti

Engin Albayrak
00:00 - 26/06/2010 Cumartesi
Güncelleme: 01:17 - 26/06/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Kartal Avrupa'ya çıkarma yaptı
Kartal Avrupa'ya çıkarma yaptı

Portekizli yıldız Quaresma transferinin ardından teknik direktör Bernd Schuster'in isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, Avrupa'ya çıkarma yaptı. Yöneticilerin bir kısmı İspanya'ya diğerleri ise İngiltere'ye giderek buralarda transferleri düşünülen oyuncuların kulüpleriyle masaya oturdu. Yöneticilerin bir kısmı, Getafeli Juan Angel Albin ya da Real Madridli Guti'den birini transfer etmek için İspanya'ya gitti. Özel yaşamı ve ilerlemiş yaşı nedeniyle Guti'nin transferine başkan Yıldırım Demirören'in sıcak bakmadığı öğrenilirken Uruguaylı oyuncu Albin'in transferinin gerçekleşme olasılığının Guti'ye oranla daha yüksek olduğu belirtildi. 2006 yılından buyana Getafe'de forma giyen Uruguaylı oyuncu 23 yaşında. Lonra'da bulunan başkan Yıldırım Demirören, yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ise Manchester City yöneticileriyle Roque Santa Cruz'un transferi için masaya oturacak. İngiliz kulübünün de gitmesine sıcak baktığı Paraguaylı yıldız oyuncunun bonservis ücreti 8 milyon euro. Siyah-beyazlıların, Albin, Guti ve Santa Cruz'dan birini transfer etmesi halinde kadrosunda bulunan yabancı futbolculardan Tabata ve Delgado ile yollarını ayıracağı öğrenildi.


Cenk Gönen'den 5 yıllık imza

Beşiktaş, 1 milyon euro bonservis ve Emre Özkan karşılığında Denizli'den transfer ettiği kaleci Cenk Gönen ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Cenk ve sözleşme yenileyen Hakan Arıkan için bugün imza töreni yapılacak.



14 yıl önce