|

Kartal'a genç golcü

Brezilya basını, Cassio Ramos için Brezilya'ya çıkarma yapan Beşiktaş yöneticilerinin Bahia forması giyen 22 yaşındaki golcüyü bonservis bedelsiz transfer edeceğini yazdı. Haberde, 2019 yılına kadar anlaşılan genç futbolcunun ocak ayı sonuna doğru İstanbul'a geleceği öne sürüldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:05 - 14/01/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Süper Lig'de ikinci yarı öncesi kaleci transferini sonlandırmak üzere olan, stoper konusunda da alternatifler üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş, sağ gösterip sol vuracak. Brezilya basınında yer alan haberlere göre kaleci Cassio Ramos transferi için Brezilya'ya çıkarma yapan siyah-beyazlılar, Bahia forması giyen Caio Ulises ile anlaşma sağladı. Brezilya basını, 22 yaşındaki genç golcünün Ocak ayı sonuna doğru İstanbul'a geleceğini iddia etti; siyah-beyazlı takımın genç yeteneği bedelsiz olarak kadrosuna katacağını öne sürdü. Haberde daha da detay veren gazeteler, Beşiktaş'ın Ulises ile 2019 yılına kadar sözleşme imzalayacağı, oyuncunun serbest kalma bedelinin ise 30 milyon Euro olacağı yazıldı.



'Yeni bir maceraya çıkıyorum'

Genç yaşta Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ulises'i Manchester City ve Barcelona scoutlarının da yakından takip ettiği kaydedilen haberlerde, Beşiktaş yöneticilerinin genç forvetin menajerleriyle büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtildi. Konuyla ilgili konuşan Ulises, “Geçmişte zor dönemler ve problemler yaşadım. Dibe çöktüm ancak hepsi geride kaldı. İyi olacağına eminim. Yeni bir maceraya çıkıyorum" ifadelerini kullandı.



Cassio Ramos hazır bekliyor

Beşiktaş, Boyko için Dnipro'dan haber beklerken; Corinthians kalecisi takımına veda ediyor: “En geç hafta sonu Türkiye'deyim"



Beşiktaş'ta kaleci transferinde zaman daralıyor. Siyah-beyazlılar, Dnipro'ya yaptığı stoper Douglas ve kaleci Denys Boyko teklifini, teke çevirdi; sadece Boyko için 2 milyon Euro önerdi. Dnipro ile yaptığı transfer görüşmelerinde bir türlü ortak yol bulamayan siyah-beyazlılarda ibre artık tamamen Cassio Ramos'a dönmüş durumda. Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varan Corinthians file bekçisi Ramos, takımıyla vedalaşırken, "En geç hafta sonuna kadar Türkiye'deyim" açıklamasını yaptı. Diğer yandan Corinthians Başkanı Roberto de Andrade, dün yaptığı sürpriz açıklamayla Brezilyalı kaleciyi Beşiktaş'a satmayacağını ve takımın Amerika kampına katılacağını açıklaması kafaları karıştırdı.



#Beşiktaş
#Boyko
#Corinthians
8 yıl önce