Kartal'a pres emri
00:00, 24/09/2008, ÇarşambaG: Güncelleme: 03:20, 24/09/2008, Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal'a pres emri
Beşiktaş çalıştırıcısı orta sahada yeterince baskı yapmadıklarından yakındı, 'Rakiplerimize çok fazla pas imkanı veriyoruz' sözüyle oyuncularının dikkatini çekti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam üst üste alınan galibiyetlere karşın rahat değil. Futbolcularına Kharkiv ve Gaziantepspor maçlarının kasetlerini izleten genç teknik adam, yaptığı toplantıda özellikle orta saha oyuncularını, “Rakibe fazla basmadığımız için rahat oynama imkanı veriyoruz. Orta sahayı kolay geçiyor, kalemizde pozisyonlar buluyorlar. Savunmada az hata yaptığımız için bu maçları kazandık ama her zaman böyle olmaz' şeklinde uyardı. Oyuncularından sahanın her yerinde pres yapmalarını isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü, “Herkes koşacak, rakibe alan bırakmayacak. Baskı yaptığımız, sürece maçları kazanabiliriz' dedi. Forvet oyuncularının da dikkatini çeken Sağlam, “G.Antep maçında bulduğumuz pozisyonların çok azını gol yapabildik” diyerek daha dikkatli olmalarını istedi.
SERDAR ÖZKAN ZOR
Beşiktaş'ın dünkü idmanına Zapatocny, Uğur, Serdar Özkan, Bobo ve Holosko sakatlıkları nedeniyle katılmazken, Serdar Özkan'ın Büyükşehir Belediyespor karşısında oynamasının zor olduğu öğrenildi.
Çilekli'de mutlu son
Beşiktaş Belediyesi son ihalede Çilekli Tesisleri için ilk istenen 50 bin YTL kira bedelinden vazgeçerek 25 bin YTL'ye 10 yıllığına Beşiktaş Kulübü'ne kiraladı. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarların Fulya'daki altyapı tesislerinin altından geçecek olan metronun başka yerden geçmesi için başlatmış olduğu imza kampanyasında toplanan imzalar, dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na verildi. Taraftarlar ayrıca Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve ilgili bakanlıklara projenin değişti-rilmesi yönünde dilekçe verdiler.
Bobo, yedekliği sorun etmiyor
Beşiktaşlı Bobo, yedek kalmanın teknik heyetin kararı olduğunu ve buna saygı duyacağını söyledi. Lotto firmasının Polat Renaissance Oteli'ndeki organizasyonuna katılan Brezilyalı futbolcu, takımda 8 yabancı bulunduğunun ve bunlardan 2'sinin yedek kalacağının hatırlatılması üzerine “Hiçbir futbolcunun kontratında 11'de oynar' diye bir şey yazmaz. Benimkinde de yazmıyor. Bu sorun değil” şeklinde konuştu. Bobo vatandaşı Alex'in “Türkiye'de F.Bahçe'den başka takım şampiyon olursa sürpriz olur” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Bu soruya cevap verip Alex'le polemiğe girmek istemiyorum” dedi.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.