|

Kupaları haczettiren futbolcu konuştu

2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı en yakın rakibinin 6 puan önünde lider tamamlayan Manisaspor'un Türk futboluna kazandırdığı yeteneklerden olan ve bu sezon Balıkesirspor'da forma giyen Eray Ataseven, alacakları için eski kulübünün kupalarına haciz koydurması olayıyla ilgili kendini savundu.

Yeni Şafak
16:10 - 23/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:13 - 23/12/2015 Çarşamba
DHA

Başkan Abdullah Mergen'in kendisini suçlayan açıklamaları üzerine konuşan Eray, "Alacağımda büyük indirim yapmama rağmen bana verilen sözler 1.5 yıldır tutulmadı. Hukuki yollara başvurdum ama kupalara haciz olayını sonradan öğrendim" dedi.



'Haberim olsa engel olurdum'

Manisaspor'dan ayrılırken eski başkan Emre Hasgör'ün alacakları için kendisine 101 bin TL'lik çek kestiğini söyleyen Eray, şunları söyledi: "En az alacağı olan oyuncu bendim. Kulübüme 2 milyon TL 'ye yakın bonservis bedeli kazandırarak Balıkesirspor'a tranfer oldum. Ben ayrıldıktan sonra Manisaspor'da yönetim değişti. Başkan Abdullah Mergen beni çağırıp indirim yapmamı istedi. Alacağım 101 bin TL'nin 46 bin TL'sinden feragat ettim. Başkana güvenip iki hafta sonra ödenmesi şartıyla eski çeki 55 bin TL'lik yeni çekle değiştirdim. Aradan 2 hafta değil 1.5 yıl geçti ama ödeme defalarca aramama rağmen yapılmadı. Yasal işlemlere başvuran avukatım benden habersiz haciz yapmış. Haberim olsa engel olurdum."



#Manisaspor
#Eray Ataseven
#Balıkesirspor
8 yıl önce