|

Kurtar büyük konuştu

F.Bahçe'nin 7, kendilerinin 5 puanı olduğunu belirten teknik direktör Kurtar, “Öyleyse biz de şampiyonluk adayı takımlardan biriyiz. Taraftarımızın desteğiyle ligde hak ettiğimiz yeri alacağız” dedi.

00:00 - 7/09/2007 Friday
Güncelleme: 01:27 - 7/09/2007 Friday
Yeni Şafak
Kurtar büyük konuştu
Kurtar büyük konuştu

Milli maç nedeniyle lige verilen arada iyi çalışıp eksikliklerini gidereceklerini söyleyen Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “İyi bir takımız. Ligde Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor, arada iki puan fark var öyleyse biz de iddialıyız” dedi. Kurtar, şampiyonluğa aday takımlar içinde Denizlispor'un da bulunduğuna işarek ederek, “Transferlerle çıtamızı daha da yükselttik. Takımdaki rekabet ortamı arttı. Bütün futbolcular hırslı çalışıyor. Bir teknik adamın istediği de budur. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Denizlispor'un 5, şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe'nin 7 puanı var. Öyleyse biz de şampiyonluk adayı takımlardan birisiyiz. Taraftarımızın da desteğiyle ligde hakettiğimiz yerde olacağız” diye konuştu.

TRANSFERLER BİRAZ GECİKTİ

Takviyelerin lig öncesi yapılmasının biraz dezavantaj oluşturduğunu bildiren Kurtar, “Transfer döneminde gerek maddi anlamda, gerekse yönetim anlamında yaşanan sıkıntıların yan etkileri oldu. Örneğin Cesar, Alyson, Carlos, Hasan ve Gökhan gibi transferlerin takıma lig öncesi katılması sistem anlamında istediğimizi sahaya yansıtamamamızı doğurdu. Bunlar mazeret değil ancak, futbolcuyu hazırlarken bu sıkıntıları teknik adam olarak yaşıyoruz. Futbolcuların da tam anlamıyla kendini verememesi bunun sonuçları oluyor” şeklinde konuştu. Öte yandan Denizlispor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için Sivas'ta yapılacak Cumhuriyet Kupası'na katılacak.


17 years ago