|

Makakula'da geri sayım

Portekiz'in Benfica kulübüyle tekrar görüşen ve belirli bir noktaya kadar gelen bordo-mavililerin, golcü futbolcuyu her an renklerine bağlayabileceği iddia edildi. Makakula da Trabzon'a gelmeye hazır durumda.

Kamil Anahar
00:00 - 12/07/2010 Pazartesi
Güncelleme: 01:00 - 12/07/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Makakula'da geri sayım
Makakula'da geri sayım

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Trabzonspor'un forvet konusunda, elinde geniş bir liste olduğu belirtilirken, Cavenaghi, Ariza Makukula, Fred, Rodrigo De Souza Cardoso, Pantelic, Klasnic, Koevermans, Geovanni gibi isimler gündemdeki sıcaklığını koruyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu isimlerden hangisini seçeceği merakla beklenirken, sürpriz bir isim de isteyebileceği ifade ediliyor. Avrupa Ligi'ne kalmanın peşinde olan ve oynayacağı play-off maçını geçmek zorunda olan bordo-mavili kulüpte transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

PANTELİÇ MESAJ GÖNDERDİ

Geride kalan sezon Kayserispor forması altında gol krallığı sevinci yaşayan Portekizli futbolcu Makukula'yı renklerine bağlamakta kararlı olan Trabzonspor bu oyuncunun transferinde sona geldi. Kulübü Benfica ile görüşmeleri sıklaştıran Karadeniz temsilcisi bu transferde büyük yol kat etti. Makukula'nın her an Trabzonsporlu olabileceği ifade edildi. Öte yandan bonservisi elinde olan Panteliç'in Dünya Şampiyonası'nda oynamasına rağmen taliplisi çıkmayınca Trabzonspor'un teklifine sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. Menajeri aracılığı ile "Yeniden görüşelim" mesajı gönderen Panteliç ile masaya oturulacak. Trabzonspor, Makukula ve Panteliç'ten birini transfer edip çok istediği forvet transferini noktalamak istiyor.


Kaleci Tolga da iddialı

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, yeni sezonda Trabzonspor'un kalesinin yerli kalecilere emanet olduğunu ifade etti. Tolga, “Geçtiğimiz sezon Onur kaleyi devraldı ve çok iyi bir performans sergiledi. Yabancı kaleci geldiği zaman Türkiye'de oynama şansımız azalıyor. Yabancı kaleci çok çok kötü olduğu zaman ancak bizim oynama şansımız oluyor. Onur iyi oynayınca Trabzonspor kazandı. Biz de boş durmuyoruz ve çalışıyoruz. Fırsat geldiğinde bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.


Süper Lig'in son gol kralı

Geçtiğimiz sezon Kayserispor formayı giyen Portekizli yıldız, attığı 21 golle Süper Lig'in yeni gol kralı olmuştu. Porkekizli yıldız, özellikle attığı kafa golleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.



14 yıl önce