|

Martin Caceres Southampton'la imzalıyor

Tranzonspor ve Milan'la anlaşma sağlayamayan Martin Caceres'in Southampton'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Yeni Şafak
16:14 - 7/02/2017 Salı
Güncelleme: 16:31 - 7/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Martin Caceres kulüp arayışında sona geldi.
Martin Caceres kulüp arayışında sona geldi.

Premier Lig ekiplerinden Southampton, daha önce Milan ve Trabzonspor için sağlık kontrolünden geçen ancak anlaşma sağlanamayan Martin Caceres'i kadrosuna katıyor.



İngiliz Telegraph gezetesinde yer alan habere göre sakatlık sorunlarıyla uğraşan Southampton, defansif orta saha krizini Uruguaylı defans oyuncusu Caceres'le çözmek istiyor. 29 yaşındaki oyuncuyla sezon sonuna kadar her konuda anlaşma sağlandığı ve oyuncu için çalışma izni çıkarıldıktan sonra resmi açıklamanın yapılacağı bildirildi.



İngiliz ekibinin daha önce Serdar Taşçı'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ancak oyuncunun formu konusunda emin olmadığı için vazgeçtiği belirtildi.



Haberin detayında Caceres ile ilgili tek problemin sezon başından beri oynamıyor olması gösterilirken, daha önce Barcelona ve Juventus formaları da giymiş olan Uruguaylı yıldızın tecrübesinden faydalanılacağı ifade edildi.





#Martin Caceres
#Southampton
7 yıl önce