|

Mustafa Cengiz'in açıklamaları futbolcuları rahatsız etti: Ses getiren Fatih Terim iddiası

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bugün GS TV'de yaptığı açıklamalar büyük tartışma çıkardı. Futbolcuları eleştiren Cengiz, "Galatasaray'ın ayağa kalkması gerek, futbolcular umursamıyor" şeklinde ifadeler kullandı. Bunu duyan oyuncuların idmana çıkmak istemediği iddia edildi.

18:47 - 13/04/2021 الثلاثاء
Güncelleme: 22:12 - 13/04/2021 الثلاثاء
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in bugün yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Hakemlerle ilgili konuşan Cengiz, futbol takımı için de eleştirilerde bulundu.

Futbolcuları başarısız sonuçlardan sorumlu tutan Mustafa Cengiz, "Galatasaray'ın ayağa kalkması gerek, futbolcular umursamıyor" şeklinde ifadeler kullandı.

Başkan Cengiz'in bu açıklamaları futbolcular arasında rahatsızlığa neden olurken flaş bir iddia ortaya atıldı. Cengiz'in sözlerine tepki gösteren futbolcuların idmana çıkmak istemediği ancak sonrasında bu kararın uygulanmadığı belirtildi.

  • Öte yandan spor yazarı Zeki Uzundurukan, ASpor'da çıktığı bir yayında yaptığı açıklamada, "Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalardan sonra Fatih Terim istifa bile edebilir" diyerek Terim'in bu sözlerden ciddi şekilde rahatsızlık duyduğunu belirtti.


#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
#Fatih Terim
٪d سنوات قبل