|

Nakamura'ya nazar değdi

İha
00:00 - 27/02/2007 Tuesday
Güncelleme: 13:01 - 27/02/2007 Tuesday
Yeni Şafak
Nakamura'ya nazar değdi
Nakamura'ya nazar değdi

İskoçya Premier Ligi'nde koşar adım şampiyonluğa giden Celtic'te Japon futbolcu Shunsuke Nakamura'nın sol elinde kırık olduğu bildirildi.

Bu sezon oynadığı başarılı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Celtic'in orta saha yıldızı Shunsuke Nakamura'ya nazar değdi. Dünya futbolunun efsane ismi Zinedine Zidane'ın bile övgüyle bahsettiği ve Asya futbolunun en iyi temsilcisi diye nitelendirdiği Shunsuke Nakamura'nın sol elinde kırık olduğu açıklandı. Konuyla ilgili olarak kulübün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, Japon yıldızın, Celtic'in Hoops'la yaptığı ve son anlarda gelen golle 2-1 yendiği İskoçya Kupası çeyrek final maçında sakatlandığı ifade edildi. Celtic, son dakikalarda gelen bu golle yarı finale adını yazdırmıştı.

İskoçya Ligi'nin son şampiyonu Celtic, bu sezonda kendi liginde fırtına gibi esiyor ve açık ara lider durumda bulunuyor. İskoç ekibi hafta sonu Parkhead'de Dunfermline ile karşılaştıktan sonra, ilk maçta golsüz berabere kaldığı İtalyan ekibi Inter'le 7 Mart'ta Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselme rövanş maçına çıkacak.


17 years ago