|

Sabri Sarıoğlu: Volkan Demirel'i affetmedim

Göztepe'nin tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe ile oynanan maçta Volkan Demirel'in elini sıkmamasıyla ilgili, "Yapılan saygısızlıktan dolayı kendisini hiçbir zaman affetmedim" dedi. Deneyimli oyuncu ayrıca Galtasaray yönetimi ile iligli dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
09:28 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 09:48 - 13/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Seromoni esnasında iki takım oyuncuları sırayla tokalaşırken Göztepe kaptanı Sabri Sarıoğlu ile Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel tokalaşmadı.
Seromoni esnasında iki takım oyuncuları sırayla tokalaşırken Göztepe kaptanı Sabri Sarıoğlu ile Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel tokalaşmadı.

Süper Lig’in ilk haftasında İzmir’de oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçı öncesi Volkan Demirel ile Sabri Sarıoğlu yine el sıkışmadı.

2-2 sona eren maç sonrası konuyla ilgili açıklamada bulunan Sabri Sarıoğlu, "Yapılan saygısızlıktan dolayı kendisini hiçbir zaman affetmedim ve elini sıkmak istemedim" dedi.


"Galatasaray'da engellendim"

Futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini ancak engellendiğini belirten tecrübeli oyuncu şöyle konuştu;
  • 'İçimde ukde var ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup yanlış şeylerin doğmasına izin veremem. Üzüldüğüm, kırıldığım şeyler oldu ama futbol bu. Net bir şekilde söyleyeyim engellendim, şunu bilin hoca ile alakası yok.''

Not: Göztepe'ye transfer olan 32 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, ilk defa Galatasaray'dan başka bir takımın formasını giyiyor.

#Sabri Sarıoğlu
#Volkan Demirel
7 yıl önce