|

Santa Cruz harekatı

G.Saray'da teknik direktör Feldkamp'ın “kaliteli bir forvet alırsanız hayır demem” demesi üzerine harekete geçen yönetim, Paraguaylı yıldız için girişimlere hemen başladı.

00:00 - 28/07/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:27 - 28/07/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Santa Cruz harekatı
Santa Cruz harekatı

Galatasaray, Bayern Münih'in Roque Santa Cruz'u satış listesine koyması üzerine bu oyuncu için tekrar harekete geçti. Teknik direktör Feldkamp'ın “Israrla bir oyuncu talebim yok. Kadro içinden alternatifler oluşturabilirim. Ama bana kaliteli bir forvet alırsanız buna da hayır demem” demesi üzerine yönetim hemen Santa Cruz'u gündemine aldı.


MÜNİH'TEN GÖNDERİLDİ

Özellikle Copa Amerika'da gösterdiği performansla Avrupa'da birçok kulübün dikkatini çeken bu oyuncu için girişimlere başlayan Glatasaray'da Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Almanya'ya giderek Bayern Münihli yöneticilerle görüşmesi bekleniyor. Kadrosunda Luca Toni, Miroslav Klose ve Lukas Podolski gibi yıldız golcüleri barındıran Bayern Münih'in teknik direktörü Ottmar Hitzfeld'in Santa Cruz'u takımda düşünmediği belirtildi. Başkan Karl Heinz Rummenigge, Cruz'un bu hafta sonuna kadar takımdan ayrılmasını beklediklerini söyledi.


Feldkamp özel görüştü

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heniz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat süren antrenmanda futbolcular gruplar halinde koşular yaptı. Feldkamp, Hakan ve Lincoln olmak üzere bazı futbolcularla ayrı ayrı olarak kısa süreli görüşmeler yaptığı gözlendi.



17 yıl önce