|

Süper açılış

Yeni sezon açılış maçında tıklım tıklım dolu tribünler önünde Hollanda 2. Lig ekibi MVV Maasticht karşısına çıkan Trabzonspor, Barış Memiş, Umut Bulut, Engin, Alanzinho ve Colman'ın (2) golleriyle 6-0 kazandı. Maç öncesinde Feluka grubunun konseriyle coşan taraftarlar, 90 dakika boyunca müthiş tribün şovlara imza attı.

00:00 - 2/08/2009 dimanche
Güncelleme: 03:38 - 2/08/2009 dimanche
Yeni Şafak
Süper açılış
Süper açılış

Yeni sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak iyi performans sergileyen Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki sezon açılışında da Hollanda 2. Lig ekibi Maasticht'i 6-0 mağlup etti. 10. dakikada Engin'in pasını boş kaleye yuvarlayan Barış, Trabzon'u öne geçirdi: 1-0. 34'te Umut aşırtma vuruşla skoru 2-0 getirdi. 51'de kaleciyle karşı karşıya kalan Engin, topu 3. kez ağlarla buluşturdu: 3-0. 62'de Alanzinho, tabelaya 4-0'ı yazdırdı. 90+2'de Gökhan Ünal'ın kaleci tarafından düşürülmesiyle kazanıln penaltıyı gole çeviren Colman, 1 dakika sonra kaleciyi bu kez karşı karşıya pozisyonda avladı: 6-0.


Ünal Karaman Kalanic'i beğendi

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman'ın Gabric'i izlemek için gittiği Hırvatistan'da Hajduk Split'in forvet oyuncusu Nikola Kalinic'e hayran kaldığı öğrenildi. Karaman, 21 yaşında ve 1.87 boyundaki Kalinic'i görünce “İnanılmaz bir forvet, oynadığı takıma büyük katkı yapar” diye düşündüğü ve bunu yanındakilerle paylaştığı dile getirildi. Karaman'ın, yöneticilerle konuşup, "Bizim forvete ihtiyacımız var. Hajduk Split'te bu boşluğumuzu doldurabilecek inanılmaz yetenekli bir futbolcu var. Onu alalım. İki sezon sonra 15 milyon eurodan yüksek bir bedele satabileceğimiz bir yıldız olur” dediği belirtildi.


Kızlar, Beşiktaş'ın rekorunu kırdı: 0-9

Futbolda Bayanlar Şampiyonlar Ligi elemeleri D Grubu'ndaki ikinci maçında Trabzonspor, İtalya'nın ASD Torres Calcio takımına 9-0 yenilerek ilk yenilgisini aldı. Slovenya'nın Krka kentindeki Matija Gubeç Stadı'nda oynanan karşılaşmanın gollerini, 4. ve 34. dakikada Panico, 16. ve 58. dakikada Fuselli, 43. dakikada Manieri, 50. dakikada Cortesi, 52. ve 80. dakikada Tona ile 90. dakikada Mattu attı. Bordo-mavili takımda Nagehan, 64. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Trabzonspor, gruptaki son maçını salı günü saat 18.00'de Slovakya'nın FK Slovan Duslo Sala takımıyla yapacak.



il y a 15 ans