|

Trabzonspor turu geçer

Halil Altıntop, Benfica'ya şanssız bir şekilde elendiklerini vurgulayarak, “Ancak Bilbao karşısında turu geçen Trabzonspor olacak” dedi.

00:00 - 13/08/2011 Cumartesi
Güncelleme: 23:45 - 12/08/2011 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor turu geçer
Trabzonspor turu geçer

Trabzonspor'un milli futbolcusu Halil Altıntop, geçmişi büyük olan bir camianın her sene iddialı olması ve şampiyonluğa oynaması gerektiğini belirterek, bu sene de öyle olacağını söyledi. Halil Altıntop, Trabzonspor Dergisi'nde TrabzonCell soru-cevap köşesinde taraftarların SMS yoluyla gönderdiği soruları yanıtladı. Halil, takımın bu yılki hedefiyle ilgili soruyu, “Geldiğimde de söylemiştim, böyle geçmişi büyük olan bir camia her sene iddialı olmalı ve şampiyonluğa oynamalı. Bu sene de öyle olacak. Avrupa'da ise Benfica'ya şanssız bir şekilde elendik. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde turu atlayacağımızdan eminim. İstediğimiz performansı ortaya koyabilirsek bunu rahatlıkla başarabiliriz' şeklinde cevapladı. Halil, Trabzon hakkında, “Denizi tek başına yeterli. Şu ana kadar olumsuz bir yanını görmedim' dedi.


Atletic Bilbao berabere kaldı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Athletic Bilbao İspanya 2.Lig ekibi Valladolid ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Maçı Iraizoz, De Marcos, San Jose, Amorebieta (Dk. 46 Ramalho), Aurtenetxe, Gurpegi (Dk.46 Susaeta), Ander Herrera, Muniain, Iturraspe (Dk.46 Galarreta), Gabilondo (Dk.46 David Lopez), Toquero tertibiyle çıkan Bilbao, Toquero ve Iturraspe'nin golleriyle 2-0 öne geçti; Marquitos'un 54 ve 59. dakikalardaki gollerine engel olamadı.



13 yıl önce