|

Trabzonspor'da Tomasov atağı

Transferin hızlı takımı Trabzonspor genç yabancı oyunculara yönelik transfer çalışmaları kapsamında NK Zadar'lı Marin Tomasov'u kadrosuna katmak için harekete geçti. İzleme Komitesi ve Ersun Yanal'ın çok beğendiği genç oyuncu için son karar yarın verilecek.

00:00 - 22/07/2008 الثلاثاء
Güncelleme: 03:21 - 22/07/2008 الثلاثاء
Yeni Şafak
Trabzonspor'da Tomasov atağı
Trabzonspor'da Tomasov atağı

Trabzonspor yönetiminin, Hırvatistan'da yürüttüğü transfer çalışmaları sırasında hem İzleme Komitesi, hem de teknik direktör Ersun Yanal'ı kendine adeta hayran bırakan NK Zadar'ın genç oyuncusu Marin Tomasov için yeni bir girişim başlatılacağı belirtildi. Genç yabancılara yönelik transfer çalışmalarında Belçikalı Christian Brüls ile sözleşme imzalayan ve bu futbolcuyu Hollanda'nın Maastricht takımına kiralayan Trabzonspor yönetimi şimdi de Tomasov'da aynı işlemi yapmayı planlıyor. Bordo-mavililerin daha önce gündemine aldığı ancak teklif edilen 600 bin euro bonservis bedelini Hırvat kulübünün az bulması nedeniyle vazgeçildiği Tomasov konusunda son kararın iki gün içinde verileceği bildirildi.


B PLANI DA HAZIR

Trabzonspor İzleme Komitesi'nin yarın NK Zadar'ın oynayacağı hazırlık karşılaşmasında Marin Tomasov'u bir kez daha izleyeceği ve bu futbolcu hakkındaki son kararın verileceği kaydedildi. Yanal'ın da olumlu rapor verdiği genç futbolcunun orta sahanın her bölgesinde oynayabildiği öğrenildi. Kulübünün Tomasov için 1 milyon 500 bin ile 2 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. Bordo-mavili yönetim bu rakamın aşağı çekebilmek için yoğun çaba harcayacak. Eğer gerekli anlaşma sağlanamazsa Tomasov'a gelecek sezonu içiren yeni bir sözleşme teklif edileceği ifade edildi. Yönetim böylece önümüzdeki sezon ekonomik tabloya göre daha kolay kadrosuna katabilecek.


Zafer'den vazgeçildi

Trabzonspor, Hansa Rostocklu Zafer Yelen'in transferinden vazgeçti. Kulüp başkanı Sadri Şener, “Bu konu artık kapanmıştır. Hiçbir kulüp ve futbolcu Trabzonspor'un üzerinde değildir” dedi. Transfer çalışmalarının ciddiyet, kararlılık ve özveri istediğini dile getiren Şener, “Maalesef biz Zafer Yelen transferinde karşı taraftan bu özelliklerin hiçbirini göremedik” şeklinde konuştu.


Kadro 24'e düşürülüyor

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal kadroyu 24'e düşürecek. Genç oyunculardan Buğra, Ergin, Abdülaziz, Eren, Barış, Fatih ve Ferhat'ın pilot takıma gönderileceği öğrenildi. Tecrübeli hocanın özellikle genç oyuncular hakkında bu hafta Trabzon'da yapılacak çalışmaların ardından kararını vereceği ve genç oyunculardan bir kaçını pilot takım Karadenizspor'a göndereceği ifade edildi.


٪d سنوات قبل