|

Trabzonspor'dan kötü prova: 2-0

Almanya'daki 6. hazırlık maçında 3. lig takımlarından Eintracht Braunschweig'e yenilen bordo-mavililer, kötü futboluyla umut vermedi. Alman takımının gollerini 32 ve 34'te Onuegbu attı.

00:00 - 10/08/2008 Pazar
Güncelleme: 01:06 - 10/08/2008 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor'dan kötü prova: 2-0
Trabzonspor'dan kötü prova: 2-0

Trabzonspor, Almanya'da oynadığı 6. hazırlık maçında 3. lig takımlarından Eintracht Braunschweig'a 2-0 mağlup oldu. Sylva- Tayfun, Song, Egemen, Cale- Colman, Ceyhun, Serkan- Yatara - Umut ve Gökhan onbiriyle Alman ekibi karşısına çıkan bordo-mavililer her iki yarıda da çok kötü bir futbol ortaya koydu. Zayıf rakibi karşısında kalesinde üst üste iki gol birden gören Karadeniz ekibin beklenmeyen bu yenilgisi takımın moralini bozdu.


Yattara'nın bir topunun direkten döndüğü maçın 32. dakikasında Eintracht Braunschweig Onuegbu'nun golüylü 1-0 öne geçti. 34'te yine Onuegbu farkı ikiye çıkardı. 27 Temmuz'dan beri Almanya'da kamp yapan Trabzonspor yaptığı 6 hazırlık maçında 3 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 de beraberlik aldı. Bordo-mavililer, Almanya'daki son hazırlık maçını Salı günü Bundesliga ekiplerinden Armenia Bielefeld ile yapacak.


Yanal: Panik yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-0 yenildikleri Braunschweig maçından sonra yaptığı açıklamada endişe edecek bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Yanal, Almanya kampında çeşitli alternatifler denedieğini ifade etti.



16 yıl önce