|

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Tymoteusz Puchacz'ın ismi nasıl okunuyor?

Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Trabzonspor Tymoteusz Puchacz'la kadrosunu güçlendirecek. Bundesliga takımlarından Union Berlin forması giyen oyuncu bordo-mavililerin sol bekte ki bir numaralı adayı. Peki Trabzonspor'un transfer etmek istediği Tymoteusz Puchacz'ın ismi nasıl okunuyor?

Haber Merkezi
16:12 - 28/12/2021 Salı
Güncelleme: 16:34 - 28/12/2021 Salı
Yeni Şafak
Tymoteusz Puchacz'ın ismi nasıl okunuyor?
Tymoteusz Puchacz'ın ismi nasıl okunuyor?

Süper Lig'de devreye lider giren Trabzonspor, şampiyonluğa ulaşma yolunda eksik bölgeleri güçlendirerek ikinci yarıya da fırtına gibi başlamak istiyor. Bu kapsamda teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavili kulüp, Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Union Berlin'de bu sezon çıktığı 7 resmi maçta 2 asist yapan 22 yaşındaki oyuncuyu çok isteyen Abdullah Avcı, bir an önce bu transferin bitirilmesini istiyor.

Tymoteusz Puchacz'ın ismi nasıl okunuyor?

  • Trabzonspor'un eli kulağında transferi Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz akılara ligimize geldikten sonra okunuşunu öğrendiğimiz futbolcuları getirdi.
  • Henüz transfer resmi olarak gerçekleşmese de futbolseverlerin merak ettiği konu Polonyalı sol bekin isminin nasıl okunduğu. Puchacz'ın okunuşu şu şekilde: Pukaş
#Trabzonspor
#Tymoteusz Puchacz
2 yıl önce