|

Tuttuğu takıma karşı kazanılan penaltıyı atamadı

Tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde büyük bir başarıya imza atan Östersunds, son 32 turunda Arsenal ile karşılaştı. İsveç temsilcisi kendi evinde güçlü rakibine karşı 3-0 kaybetti. Mücadelenin 90. dakikasında kazanılan penaltı vuruşu ise ülkede mücadelenin önüne geçti. Bunun sebebi ise penaltıyı kaçıran futbolcu Tom Pettersson'un sıkı bir Arsenal taraftarı olması.

Yeni Şafak
16:23 - 16/02/2018 Cuma
Güncelleme: 17:42 - 16/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Tom Petterrsson, Arsenal maçında kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.
Tom Petterrsson, Arsenal maçında kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece oynanan Östersunds-Arsenal maçında kazanan deplasman ekibi oldu. İsveç temsilcisinde 3-0 kaybedilen maçta en çok konuşulan konu ise takım kaptanı Tom Petterrsson'un son dakikalarda penaltı kaçırması oldu.

Bir futbolcunun penaltı kaçırması olağan bir durum ancak tuttuğu takıma karşı penaltı kaçırması ciddi bir problem doğurabilir. Pettersson'un durumu da aynen bu şekilde oldu.

  • 27 yaşındaki İsveçli futbolcu Arsenal maçında kazanılan penaltı vuruşundan faydalanamazken fanatik bir Arsenal taraftarı olduğu ortaya çıktı. Mücadele sonrasında Petterrsson'un Arsenal formalı fotoğrafları paylaşılırken İsveçli oyuncu penaltıyı kaçırdığı için çok 'üzgün' olduğunu söyledi.


#Arsenal
#Östersunds
#Tom Pettersson
6 yıl önce