|

Veli'ye bir talip de İngiltere'den

Beşiktaş'ta son zamanların başarılı oyuncularından Veli Kavlak hakkında transfer iddialarına yeni bir halka daha eklendi. İsmi Schalke 04, Stuttgart ve Napoli ile anılan Veli için İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton'un da devrede olduğu öne sürüldü.

Sporx
00:00 - 11/11/2014 Salı
Güncelleme: 12:23 - 11/11/2014 Salı
Yeni Şafak
Veli'ye bir talip de İngiltere'den
Veli'ye bir talip de İngiltere'den

Yaz transfer döneminde 120 milyon euro'luk geliri kasasına koyarak kadrosunu Fraser Forster, Toby Alderweireld, Sadio Mane, Dusan Tadic ve Graziano Pelle gibi isimlerle dolduran Southampton'un son gözdesinin Veli Kavlak olduğu bildirildi.

Premier Lig'de Chelsea'nin ardından ikinci sırada bulunan Southampton'da menajer Ronald Koeman'ın Veli'yi takıma kazandırmak istediği ve Ocak ayında siyah-beyazlıların kapısını çalacağı vurgulandı. Veli'nin "Şu anda transferi düşünmüyorum ve geleceğim hakkında Beşiktaş ile görüşeceğim" sözlerine yer verilirken; Southamton cephesi konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

4 sezondur Beşiktaş forması giyen 26 yaşındaki Veli Kavlak, bu yıl ligde 8 maçta forma giyerken, Avrupa Arena'sında 7 karşılaşmaya çıktı ve 1 kez fileleri havalandırdı.

9 yıl önce