|

Vojvodina'dan Bursasporlulara yemek

Bu akşam Bursaspor'un oynayacağı, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.maçı öncesinde ev sahibi FK Vojvodina Kulübü'nün yönetim kurulu, Bursaspor Yönetim Kuruluna dostluk yemeği verdi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 1/08/2013 Perşembe
Güncelleme: 16:07 - 1/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Vojvodina'dan Bursasporlulara yemek
Vojvodina'dan Bursasporlulara yemek

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Bu akşam oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.maçı öncesinde ev sahibi FK Vojvodina Kulübü'nün yönetim kurulu, Bursaspor Yönetim Kurulumuza dostluk yemeği verdi.

Facebook'ta Paylaş

FK Vojvodina Yönetiminden Yemek

Kamp yaptığımız otelde verilen yemeğe, yöneticilerimiz İlhan Satık, İlyas Acar, Necdet Ertaş, İlyas Kocaefe, Adem Sakarya, Mehmet Aktar, Genel Direktörümüz Ayhan Barışıcı, Sportif Koordinatörümüz Barış Güçlü ve UEFA Temsilcisi Steve Strade katıldı.

FK Vojvodina Kulübü'nün genç başkanı Balsa Butoroviç yaptığı konuşmada Bursaspor gibi büyük bir kulübü Novi Sad kentinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Butoroviç, ' Sporun dostluğunu bugün burada hep birlikte görüyoruz. Bursaspor'u burada ağırlamaktan sizlerle tanışmaktan dolayı çok mutluyuz. Umarım sizleri en güzel şekilde ağırlamışızdır. Bu akşam oynanacak olan maçın dostluk havasında geçeceğine inanıyoruz' dedi.

Genel Direktörümüz Ayhan Barışıcı ise FK Vojvodina Kulübü başkanına ve yöneticilerine vermiş oldukları yemekten dolayı teşekkür etti. Barışıcı yaptığı konuşmada, ' Novi Sad'a geldiğimiz andan itibaren hiçbir sıkıntı ile karşı karşıya kalmadık. Çok güzel bir şekilde ağırlandık. Türk halkının bu bölge ile bağlantıları çok fazladır. Bursaspor tarihine de bakarsa ilk yabancı teknik direktörümüz rahmetli Abdullah Gegiç daha sonra Kemal Ömeragiç, Dordo Miliç ve pek çok sayıda Yugoslavya kökenli futbolcu ve spor adamı kulübümüzde ve Türk futbolunda çalışmışlardır. Sporun bu dostlukları pekiştirdiği dönemde bu akşam oynayacağımız FK Vojvodina maçının dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmesini diliyorum' dedi.

11 yıl önce