|

Wayne Rooney hocasına küfür etti

Everton ile Liverpool arasında oynanan Merseyside derbisinin ikinci yarısında mavilerin teknik direktörü Sam Allardyce yıldız futbolcu Wayne Rooney'i kenara aldı. Tecrübeli isim bu kararın ardından kenara hızlı adımlarla gelirken Allardyce'ın elini sıkmak istemedi. Hocasına küfür ettiği görülen Rooney'in bu hareketi Ada basınında gündem haline geldi.

Yeni Şafak
15:48 - 7/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:10 - 7/04/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Wayne Rooney, Liverpool maçında oyundan alınınca teknik direktörüne tepki gösterdi.
Wayne Rooney, Liverpool maçında oyundan alınınca teknik direktörüne tepki gösterdi.

Milli futbolcumuz Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton, Goodison Park'ta Liverpool'u ağırlıyor. Milli futbolcumuzun Premier Lig'deki ilk Merseyside derbisinin ikinci yarısında şoke eden bir olay yaşandı.

Mücadelenin 57. dakikasında takım kaptanı Rooney'i kenara alan teknik direktör Sam Allardyce, oyuncusundan beklemediği bir tepki gördü. İngiliz futbolcu, tabeladan kendi forma numarasını gördükten sonra büyük bir memnuniyetsizlik yaşarken hızlı adımlarla kenara geldi. Hocasının elini sıkmak istemeyen Rooney'in montunu giyerken de küfür ettiği görüldü.

Tecrübeli futbolcunun bu hareketi İngiltere'de gündem olurken konuyla ilgili olarak ikilinin maç sonunda neler söyleyeceği merak konusu oldu.
  • Rooney'in oyundan çıkmasının ardından oyuna Idrissa Gueye dahil olurken Cenk Tosun ileri uçtaki tek isim oldu. Allardyce'ın bu hamlesi skoru korumak olarak değerlendirildi.


#Cenk Tosun
#Everton
#Liverpool
6 yıl önce