|

Yeni aday Salazar

Belçikalı Hoefkens'te sorun çıkması üzerine planları bir kez daha bozulan Trabzonspor, Peru'nun Sporting Cristal takımında forma giyen Santiago Salazar'ın peşine düştü.

.
00:00 - 23/06/2001 Cumartesi
Güncelleme: 11:42 - 12/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeni aday Salazar
Yeni aday Salazar

Özkan Sümer istiyor

Ümit Özat'ın F.Bahçe'ye gitmesi, Nikolovski'nin elden çıkarılması, Nesim'in satış listesine konulması, ön anlaşma sağlanan Belçikalı Hoefkens'in transferinin de ailevi sebeplerden dolayı çıkmaza girmesi üzerine gözler başka bir liberoya çevrildi. Başkan Özkan Sümer'in transfer etmek istediği yabancı futbolcunun Perulu Santiago Salazar olduğu ortaya çıktı. 25 yaşındaki Salazar, Sporting Cristal takımında forma giyiyor.

Cafer imzaya bekleniyor

Trabzonspor ile prensipte anlaşma sağlamasına rağmen transferi bir süre askıya alınan Cafer imzaya bekleniyor. Tecrübeli futbolcu hafta sonunda Bordo-mavili kulüple sözleşme imzalayacak. Bu arada Seyit Cem'i Rizespor'a veren Trabzonspor, yeşil-mavili ekipten genç futbolcu Ertunga'yı kadrosuna katacak. Öte yandan 25 günlük Almanya kampına 25 futbolcunun götürüleceği, Oktay'ın ise kesinlikle kampa dahil edilmeyeceği açıklandı.


23 yıl önce