|

Yeni kankam PEREZ

Hazırlık kampının en golcü ismi olarak göze çarpan Ümit Davala, Okan'ın takımdaki yerini kendisinin, özel hayatında da Okan'ın yerini Sebastian Perez'in aldığını söyledi.

z
00:00 - 14/07/2001 Cumartesi
Güncelleme: 10:43 - 20/05/2014 Salı
Yeni Şafak
Yeni kankam PEREZ
Yeni kankam PEREZ

Galatasaray'ın İsviçre kampında yapılan hazırlık maçlarında, attığı gollerle dikkat çeken milli futbolcu Ümit Davala, "Taraftarlarımız gollerimi izlemeye devam edecek" dedi. Bu sezon takımda farklı bir rol üstlendiğini kaydeden Ümit, "Okan'ın gitmesiyle, O'nun geçen yıl yaptığı görevi, bu sezon ben üstleniyorum. Bu alanda başarılı olacağıma inanıyorum. Geçen sezon oynadığım defansif stile, bu sezon bir de hücuma yönelik futbol eklenince, sanırım Galatasaraylı taraftarlar daha birçok golümü izleme fırsatı bulacaklar" dedi.

ADAŞI KARAN'I ÖVDÜ

G.Saray'ın G.Birliği'nden "hülle" yoluyla transfer etmek istediği Ümit Karan'a da övgüler yağdıran Ümit Davala, bu futbolcunun İsviçre kampının yıldızları arasında yer aldığını söyledi. Ümit, adaşı için "Umarım Şampiyonlar Ligi maçlarında sarı-kırmızılı formayı giyer" diye konuştu. Yeni transferler içinde en çok anlaştığı ve en kısa sürede kaynaştığı futbolcunun Marsilya'dan alınan Sebastian Perez olduğunu da ifade eden Ümit, "Perez ile çok iyi dost oldum. O'nu kısaca (Sebo) diye çağırmaya başladık. O da bize çok çabuk alıştı" dedi.


23 yıl önce