|
“Ayak Bağı” yahut “Kaşık Düşmanları”
“Türkiye'nin nüfusu 80 milyona gidiyor. Bu nüfus bize ayak bağı oluyor. 50-60 milyonda kalsaydık, bu ülke çok daha zengin olurdu…”

Bu sözler Rahmi Koch'a ait!

Koch Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada aynen bunları söylemiş; David Rockefeller'ın “can dostu” Mister Koch!

*

Babası Vehbi Koch, 1985'te Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı'nı kurmuştu.

Birleşmiş Milletler, o vakfı 1994 yılında “başarılı çalışmalarından dolayı” ödüllendirdi: “Dünya Nüfus Planlaması Ödülü” 14 Haziran 1994 tarihinde Boutros Gali tarafından Vehbi Koch'a verilmiştir.

*

Küresel Baronlar'ın uzun soluklu planlarının ve de kirli-kanlı icraatlarının anlatıldığı “300'ler Komitesi” adlı kitapta şu satırlar yazılıdır:

“Dünya iş gücü içinde fazlalık olarak görülen milyonlarca insanın yok edilmesine yönelik pek çok girişim bulunuyor. Milletlerden bazıları yıllar öncesinde 300'ler Komitesi'nce fazladan 'yemeğe ortak' olanlar ya da kaşık düşmanları olarak görülmüştür ve daha küçük bir dünya nüfusu bu duruma çözüm olarak sunulmuştur:

-Gereksiz kaşık düşmanları az olan doğal kaynakları yok etmektedir. (…)

-Dünya için yeni bir plan gündeme taşınmalıdır. (…)

Plan, yüz milyonlarca insanın fazla nüfus kapsamına alınıp yok edilmelerini içerir. Bu, Komite'nin küresel planlarına karşı duran liderlerin de yok edilmeleri demektir…”

(John Coleman, Destek Yayınları, Sayfa: 28)

*

Kitapta, 1978'de derin bir suikast sonucu öldürülen İtalya Başbakanı Aldo Moro'nun “nüfus planlamasına karşı çıkan bir lider olduğuna” da dikkat çekiliyor.


Gladio/CIA'in kurduğu kontra örgüt Kızıl Tugaylar tarafından infaz edilen Aldo Moro, NATO'nun İtalya'ya siyasi istikrarsızlığı dayatan gerilim stratejisinin kurbanı olmuştu.

*

Coleman'ın sözünü ettiği “300'ler Komitesi” Küresel Baronlar'dan oluşuyor! Üyeleri arasında geçenlerde “100 yaşına giren” David Rockefeller da var, Henry Kissinger da!

(Rahmi Koch, David Rockefeller ve Henry Kissinger ile birlikte Chase Manhattan Bank'ın Danışma Kurulu üyeleri arasında yer almıştır.)

John Coleman, ABD eski Dışişleri Bakanı Henry Kissinger'ın Küresel Baronlar'a bağlı Roma Kulübü'nün üyesi olduğunu hatırlattıktan sonra şöyle diyor:

“Roma Kulübü mensubu olan Harland Cleveland'ın üçüncü dünya ülkeleri hakkında hazırladığı rapor ise bu ülkelerle dalga geçmenin ötesindeydi. Raporun yazıldığı tarihte, Cleveland ABD'nin NATO'daki büyükelçisiydi. Raporunda özetle üçüncü dünya ülkelerinin nüfuslarının ne kadarının imha edileceğine kendilerinin karar vermesi gerektiğini söylemekteydi. (...)

Komite'nin özellikle Aşağı Sahra bölgesindeki Afrika halklarını açlıkla telef etme siyaseti burada ortaya çıkıyor. Plan daha sonra resmileştirilerek 'Küresel Rapor: 2000' ismini almıştır. Raporda fakir ülkeleri aşağılama ve hor görme en üst seviyedeydi.

300'ler Komitesi'nin tüm organları gelecek planlarını (komite üyesi) Lord Bertrand Russell'ın ifadesiyle iki buçuk milyar gereksiz kaşık düşmanının imhası üzerine kurmuştur…” (Sayfa: 69 ve 70)

KOCH ÜNİVERSİTESİ'NDE GEZİ'NTİ

Rahmi Koch'a, Ekim 2009 tarihinde New York'ta düzenlenen şaşaalı bir törenle “Carnegie Medal of Philanthropy” ödülünü veren David Rockefeller'dı!

Rockefeller, CFR'ın (Council on Foreign Relations) Onursal Başkanı'dır.

Rahmi Koch'un oğlu Mustafa Koch mu, CFR'ın “Uluslararası Konseyi”nde yer alıyor. Hani, şu “Türkiye erken seçimi kaldıramaz” diyen Mustafa Koch!

Babası Mister Koch, soyadını taşıyan üniversitenin mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada “Türkiye'nin nüfusu 80 milyona gidiyor” diyerek duyduğu “büyük kaygıyı” dile getirdikten sonra, kürsüye kim çıkmış?

El Cevap: CNN International'ın sunucusu, İran asıllı İngiliz gazeteci Christiane Amanpour!

Gezi'cilere koltuk çıkan Batı Medyası'nın en önde gelen elemanlarındandı. Amanpour, CNN Int.'da canlı yayına bağladığı dönemin başbakanlık danışmanı İbrahim Kalın'ın “Elinde molotof kokteyli olan bir eylemci Beyaz Saray'dan içeri dalsa ne yapardınız?” şeklindeki sorusu karşısında grogi olmuş ve onu yayından almıştı!

Gezi Kalkışması esnasında CNN International ekibi “pusuda bekleyenler” arasındaydı. Eylemleri 13 kişilik bir kadroyla izlemişlerdi. Birinci Körfez Savaşı'nı takip ederken bile bu kadar elemanları yoktu!

Aralarında DHKP-C terör örgütüne mensup bazı eylemcilerin de bulunduğu bir grubun Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ni basma girişimi başarısızlıkla sonuçlanınca 'arazideki' CNN ekibini 'karalar' bağladı:

Aynen, Atlantik'in Öte Yanı'nda “haber bekleyen” Christiane Amanpour gibi; aynen Küresel Baronlar gibi!

*

Mustafa Koch, Gezi Kalkışması'nı “70'lik teyzeye” indirgemişti! “70'lik teyzeden zarar mı gelir?” demişti! (Hürriyet, 18 Eylül 2013)
#Mustafa Koch
#CNN International
#Rahmi Koch
9 yıl önce
“Ayak Bağı” yahut “Kaşık Düşmanları”
Bir Başka Mesele: Sistemi psikiyatr ve psikologlar bozdu
Niçin Diyanet
Bi şey yapmalı!
Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi
Zengin millet fakir devlet