|

BİM aktüel ürünleri! iPhone kulaklığı ve şarj aletleri BİM’de

BİM aktüel ürünleri haberimizden öğrenebilirsiniz. 11 Ağustos’ta BİM mağazalarında iPhone kulaklığı ve şarj aletleri satılacak. Geçtiğimiz zamanlarda iPhone 7 ve Playstation 4 gibi ürünleri satan BİM, şimdi de iPhone aksesuarlarını satacak. 11 Ağustos itibariyle iPhone aksesuarları BİM’de satılacak. İşte aktüel ürünler.

Yeni Şafak
09:33 - 3/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:36 - 3/08/2017 Perşembe
Diğer
iPhone kulaklığı ve şarj aletleri BİM’de
iPhone kulaklığı ve şarj aletleri BİM’de

iPhone kulaklığı, şarj aletleri ve aksesuarları aktüel ürünler kapsamında 11 Ağustos’tan itibaren BİM mağazalarında. BİM aktüel ürünler kapsamında iPhone ve iPad ürünleri, yarı fiyatından daha ucuza satılacak. İşte BİM aktüel ürünler listesi ve iPhone cihazları…

Geçtiğimiz aylarda
iPhone 7 ve PlayStation 4
gibi ürünler satan BİM,
11 Ağustos’tan
itibaren Apple’ın 1 metre ve 2 metrelik bağlantı kablosunu (lightning) ürün yelpazesine ekleyecek. Bunun yanı sıra müşteriler, Apple’ın kablolu kulaklığı Earpods’u da BİM’de bulabilecek.

Görüldüğü üzere 1 metrelik lightning kablo 40 TL, 2 metrelik lightning kablo ise 50 TL’den satışa sunulacak. Earpods için belirlenen fiyat ise 55 TL.

Özellikle 2 metrelik kablonun
oldukça rağbet görmesi bekleniyor. Zira iPhone ve iPad’lerle birlikte gelen 1 metrelik lightning kablosu çoğu zaman kısa gelebiliyor. Bu anlamda 2 metrelik kablo daha kullanışlı olacaktır.
Bu ürünlerin Apple mağazalarındaki fiyatları ise şu şekilde:
  • Lightning kablo
    (1 metre) – 89 TL
  • Lightning kablo
    (2 metre) – 129 TL
  • Earpods kulaklık
    – 129 TL
#BİM
#BİM aktüel ürünler
#iPhone
7 yıl önce