|

Bakan Berat Albayrak açıkladı: Enerjide rekor kırdık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yerli kaynaklardan enerji üretimine ilişkin müjdeli bir gelişmenin haberini paylaştı. Bakan Albayrak cari açığı da düşürecek olan yerli kaynaklardan enerji üretiminde rekor kırıldığını belirtti.

Yeni Şafak
16:06 - 4/02/2019 Pazartesi
Güncelleme: 16:27 - 4/02/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden yerli kaynaklardan enerji üretiminde rekor kırıldığını açıkladı.

Bakan Albayrak paylaşımında "Yerli kaynaklardan enerji üretimi rekor kırarken, cari açığımızın düşmesine büyük katkı sağlıyor. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.



Bakan Albayrak'ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

ZİRAAT BANKASI AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

Bakan Albayrak, Brand Finance'ın en değerli 500 banka markası sıralamasında Türkiye'nin en değerli bankası olarak listede yer alan Ziraat Bankası'na ilişkin de paylaşımda bulundu.

Albayrak'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı;

''Dünyanın lider bağımsız marka değerleme şirketi Brand Finance’in Bankacılık 500 sıralamasında, 2017 ve 2018 yıllarında marka değerini en fazla artıran Türk Bankası olan Ziraat Bankası, aynı zamanda Türkiye’nin En Değerli Bankası oldu. Tüm Ziraat Bankası ailesini tebrik ediyorum.''

#Berat Albayrak
#Yerli enerji
#Enerji
#Cari açık
5 yıl önce