|

Projeyi anket şekillendirdi

Konusunda deneyimli 3 firmanın bir araya gelerek kurduğu Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Şirket, Finans Merkezi’ne komşu yaptığı kulede bankacılara nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

Haber Merkezi
04:00 - 18/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 01:18 - 18/08/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
En düşük fiyat 285 bin lira
En düşük fiyat 285 bin lira

Mimar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla yola çıkan Roya Yapı, ilk projesinde kaba inşaatta sona yaklaştı. 3 ortakla yola çıktıklarını belirten Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, “Ortaklarımızdan biri güçlü bir mimarlık şirketi, biri birçok projeye imza atmış inşaat geliştirme firması bir diğeri de arazi geliştirmeye odaklanmış bir firma. Güçlerimizi birleştirip sektöre adım attık. Odağımıza kaliteyi, uygun fiyatı ve fonksiyonelliği yerleştirdik.


İlk projemizi inşa etmeden önce de bir anket çalışması yaptık. 'Roya Nova' ismiyle yükselen projemiz İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olduğu için burada oturma potansiyeli olan finansçılara bir projeden neler bekliyorsunuz diye sorduk gelen cevaplarla da projemizi şekillendirdik” dedi.

  • Finansçıların talepleri sosyal alanlar, daha büyük spor salonu ve karaoke olarak sıralandı. 251 konut ve 4 ticari üniteden oluşan projede;1+0 daireler 285 bin TL, 1+1 daireler 400 bin TL, 2+1 daireler 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.
#Royal Yapı
#Ekonomi
#Afşin Aykanat
6 yıl önce