|

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih karşısında aldığı yenilgi sonrası moraller bozuk. İşte Fenerbahçe Beşiktaş (FB-Beşiktaş) maçının ayrıntılar...

Yeni Şafak
11:34 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:43 - 22/02/2018 Perşembe
IHA
Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.
Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. Fenerbahçe, ligde pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışmalarıyla süren antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek. Öte yandan Çatalca Engelliler Eğitim ve Toplumsal Destek Merkezi’nden gelen bir grup, antrenman öncesi oyuncular ve teknik heyetle bir araya geldiler. Büyük mutluluk yaşayan grup, bu anları fotoğraf çektirerek, ölümsüzleştirdiler.

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı 25 Şubat Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

Beşiktaş deplasmanda kayıp

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e Almanya'da 5-0 yenilen Beşiktaş, bu sezon dış saha maçlarında istediği sonuçları almakta zorlanıyor.

Siyah-beyazlılar, deplasmanda oynadığı son 11 karşılaşmada sadece 3 galibiyet alabildi. Son olarak Bayern Münih'e 5-0 mağlup olan Beşiktaş, dış sahadaki 11 maçlık periyottan 5 beraberlik ve 3 yenilgiyle ayrıldı.

Siyah-beyazlılar, bu süreçte deplasmanda oynadığı lig maçlarında sadece Antalyaspor'u 2-1'lik skorla yendi. Beşiktaş söz konusu periyottaki lig maçlarında Evkur Yeni Malatyaspor (0-0), Kayserispor (1-1), Bursaspor (2-2), Atiker Konyaspor (1-1) ile berabere kalırken, Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Grandmedical Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Osmanlıspor'a son 16 turunda 2-1 yenilirken, Gençlerbirliği'ni 1-0 yendi.

Siyah-beyazlılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i 2-1 mağlup ederken son 16 turunda Bayern Münih'e 5-0 mağlup oldu.

Deplasman sonuçları zirveden uzaklaştırdı

Spor Toto Süper Lig'de şu ana dek 12 deplasman karşılaşmasına çıkan Beşiktaş, dış sahadaki kötü sonuçların ardından zirvenin uzağında kaldı. Ligdeki 12 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 yenilgi ve 5 beraberlik alan siyah-beyazlılar, deplasmanda 19 puan yitirdi.

Toplam 19 deplasman

Beşiktaş, bu sezon üç kulvarda oynadığı toplam 19 dış saha mücadelesinde ise 8 galibiyet elde edebildi. Siyah-beyazlılar, deplasmandaki 6 karşılaşmayı beraberlikle tamamlarken, 5 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Avrupa'da ilk yenilgisi ağır oldu

Beşiktaş bu sezonki en iyi dış saha performansını sergilediği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk yenilgisini ağır bir şekilde aldı. Grup maçlarında Porto, Monaco ve Leipzig ile dış sahada oynadığı maçların hepsini kazanmaya başaran ve attığı 7 gole karşılık kalesinde 3 gol gören siyah-beyazlı ekip, Bayern Münih karşısında 5 gol birden yiyerek Avrupa'da bu sezon ilk kez mağlup oldu.

Kupada her sonuç var

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda da deplasmanda başarılı bir performans sergileyemedi. Kupada deplasmanda 3 maç oynayan siyah-beyazlılar, birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi aldı.

#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Beşiktaş Fenerbahçe
#FB Beşiktaş
#Saat kaçta
6 yıl önce
default-profile-img