CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye geçti

Yeni Şafak
00:34, 13/11/2018, SalıG: Güncelleme: 00:37, 13/11/2018, Salı
IHA
CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye geçti
​Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti'ye geçti

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçti.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye geçti.

2014 yerel seçimlerde CHP’den Gülüç Belediye Başkanlığına aday olup seçilen Demirtaş, yapılan görüşmelerin ardından eşi Işıl Demirtaş ile birlikte AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına giderek AK Parti’ye geçtiğini açıkladı.


https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/11/13/12/37/resized_e7c57-54468b9c80fca8865bbd54855e5a50ec.jpg

Bundan sonra yoluna AK Parti ile devam edeceklerini söyleyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç’e bundan sonra AK Parti ile daha fazla hizmet getireceğini söyledi. Başkan Demirtaş konuşmasında, şu ifadelere yer verdi:

  • “Bu saatten sonra yolumuza AK Parti olarak devam edeceğiz. Gülüç’teki hizmetlerimizi, yatırımlarımızı daha da hızlandırmak adına devletimizin imkânlarından faydalanmak istiyoruz. İlçe Başkanımız, belde başkanımız ve değerli arkadaşlarımızla beraber daha hızlı hizmet yapmak adına AK Parti’nin desteğini alarak yolumuza devam edeceğiz. Daha öncede AK Parti’deydik, yine AK Partili olarak bu göreve devam etmek istiyoruz. Vekillerimizle, ilçe başkanımızla görüşüp böyle bir karara vardık. AK Parti camiasına ve bizlere hayırlı uğurlu olsun diyorum”

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a hayırlı uğurlu olmasını dileyen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, parti teşkilatı olarak mutlu olduklarını vurguladı.

Çakır, şunları söyledi:

  • "Gülüç Belediye Başkanımıza öncelikle partimize katılımına şahsına, ailesine, Gülüç’ümüze, Ereğli’mize, Zonguldak’ımıza ve AK Parti’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çalışkan başkanımız bizden önceki dönemde de zaten AK Parti’nin kadroları içerisinde görev almış değerli bir başkanımızdır. Bugün tekrar yuvamızda görmekten de son derece mutluyuz. El birliği ile belde başkanımızla, belediye başkanımızla el ele vererek büyük hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Ben tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, bu katılımda milletvekillerimizin, genel merkezimizim, il başkanlığımızın oluruyla, el birliği ile yaptığımız bir teklif neticesinde bu karara varılmıştır"

Demirtaş’ı parti binasında kalabalık bir grup karşılarken, yapılan açıklamaların ardından Demirtaş ile Çakır bir süre sohbet etti.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026