|

Ece Erken yasak aşk yaşadığı avukat ve karısının araba aynalarını kırdı

Televizyon sunucusu Ece erken, yasak aşka yaşadığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin önüne gelerek, çiftin otomobillerinin aynalarını kırdı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medya hesabından paylaşan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Erken'den şikayetçi oldu.

15:18 - 12/03/2020 Perşembe
Güncelleme: 22:39 - 14/03/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Ece Erken yasak aşkını daha önce canlı yayında itiraf etmişti.
Ece Erken yasak aşkını daha önce canlı yayında itiraf etmişti.

Uzun bir süredir 'Söylemezsem Olmaz' programında sunuculuk yapan Ece Erken, evli olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşamaya başladı. Daha önce ilişkisini canlı yayında itiraf eden ve "gizli saklı bir şey yaşamıyoruz, her şey ortada" diyen Erken'in hakkında şoke eden bir video ortaya çıktı.


Ece Erken'i Instagram'dan deşifre etti

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıllık eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, Instagram hesabından Ece Erken hakkında tedbir kararı aldığını duyuran belgeleri paylaştı. Ünlü sunucunun, otoparklarına gelerek araçlarının aynaları kırarken kaydedilen anları da paylaşan Mahmutyazıcıoğlu, "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir" ifadelerini kullandı.





#ece erken
#benan Mahmutyazıcıoğlu
#şafak Mahmutyazıcıoğlu
4 yıl önce