Gezi dönüşü feci kaza: Üç ölü sekiz yaralı
04:00, 20/07/2026, Pazartesi
Yeni Şafak

Şanlıurfa.
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Ali Aydın'ın kullandığı minibüs ile Yüsra Sezer idaresindeki otomobil çarpıştı. Olayda araçlarda bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı. Ailelerin günübirlik gezi için kente geldikleri, kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi.
Şanlıurfa’da minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza önceki akşam saatlerinde Halfeti-Birecik Karayolu’nun 35'inci kilometresinde meydana geldi. Halfeti istikametinden Gaziantep yönüne giden Ali Aydın yönetimindeki 61 VS 428 plakalı hafif ticari araç ile dönüş yapmak isteyen Yüsra Sezer idaresindeki 07 BJZ 451 plakalı otomobil çarpıştı.
OTOMOBİLDEKİ 3 KİŞİ VEFAT ETTİ
Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta bulunan yolcular savrulurken, ihbarla olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İlk incelemede, otomobilde bulunan Güneş Sezik (44), Zemzama Sever (67) ve Zeynep Sezik'in (16) olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan Ayşe Aydın (51), Beyzanur Aydın, Yüsra Sezer, (28), Sevgi Sezik (24), Ahmet Sever (8), Ayşe Sever (34), Esmanur Sever (5) ve Minelnur Sever (11) ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
GÜNÜBİRLİK GEZİYE GELMİŞLER
Kazaya karışan iki araçta bulunan kişilerin, Diyarbakır ve Şırnak'tan Şanlıurfa'nın turistik ilçeleri Birecik ve Halfeti'ni gezmek amacıyla kente geldikleri, günübirlik gezinin ardından dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Gündem
Diyarbakır'da feci kaza: Karşıya geçmek isterken canından oldu

Gündem
Mardin'de feci kaza: İki yaşındaki bebek hayatını kaybetti

Gündem
Bursa'da navigasyon kazası: Yol kenarındaki bariyerlere çarptı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.