|

HDP'li Pervin Buldan'dan Millet İttifakı'na teklif: Adayınızı çekin bizim adayımıza oy verin

Seçime kendi çıkaracakları adayla gireceklerini açıklayan HDP'li Pervin Buldan, yeni bir çıkış yaparak Altılı masadan kendi adaylarını desteklemelerini istedi. Buldan, "Bizim Altılı masa lehine adayımızı çekmemiz düşünülüyor da altılı masanın çekmesi neden düşünülmüyor? Altılı masa adayını çeksin, bizim adayımıza oy versinler. Bu kadar net konuşuyoruz" dedi.

12:11 - 21/01/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Pervin Buldan
Pervin Buldan
Geçtiğimiz günlerde seçime kendi çıkaracakları adayla gireceklerini açıklayan HDP'li Buldan'dan yeni bir çıkış geldi. Altılı masaya eleştirilerde bulunan Buldan,
"Yanımızda görünmeyin, biz sizinle ortak fotoğraf vermeyelim ama bu iktidarı değiştirmek için koşulsuz şartsız, bizim belirleyeceğimiz adaya oy verin’ beklentisi içindeler. Ancak bu şu an itibariyle mümkün olmayan bir şey"
dedi.

"BİZİM ADAYIMIZA OY VERİN"

Millet İttifakı'nın adayı için hep kendi adaylarının yarıştan çekilmesinin öne sürüldüğünü söyleyen Buldan
, "Bizim altılı masa lehine adayımızı çekilmemiz düşünülüyor da altılı masanın çekmesi neden düşünülmüyor? Altılı masa adayını çeksin, bizim adayımıza oy versinler. Bu kadar net konuşuyoruz"
dedi.
Bianet'e konuşan Buldan
"Altılı masanın adayının bizim adayımız lehine çekilmesi durumunda adayımızın birinci turda kazanma şansının çok yüksek olduğunu söylemek isterim"
ifadelerini kullandı.


#Pervin Buldan
#HDP
#Altılı masa
#Millet İttifakı
1 yıl önce