|

AK Parti'nin İBB Meclisi Grup Başkanvekili belli oldu

İBB Meclisi'nde AK Parti'nin Grup Başkanvekilliği'ne, Tevfik Göksu'nun yerine Zeynel Abidin Okul getirildi. Tevfik Göksu veda mesajında "Görev sürem boyunca birlikte çalıştığım İl Başkanlarımıza, yerel yönetimler birim başkanlarımıza, grup yönetimimize, meclis üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İBB AK Parti Grup Başkanvekili olan Zeynel Abidin Okul Başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

14:39 - 15/04/2024 Pazartesi
Güncelleme: 15:53 - 15/04/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
Zeynel Abidin Okul
Zeynel Abidin Okul
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde
AK Parti'
nin grup başkanvekilliğinde görev değişimi yapıldı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun yerine İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine Zeynel Abidin Okul getirildi.


Esenler Belediyesi Sosyal Medya Koordinatörü Faik Taşer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:


5 yıl boyunca İstanbulluların hakkını savunmak için gece gündüz mücadele ederek İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Tevfik Göksu Başkanımızın bu görevi bugün itibarıyla tamamlandı. Başkanımızın Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclis üyesi görevi devam etmektedir.


Öte yandan Tevfik Göksu ise İBB Meclisi’nde bu dönemde Esenler İBB Meclis Üyesi ve Esenler Belediye Başkanı olarak yer alacak.


Tevfik Göksu konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.


Göksu teşekkür etti

Göksu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Hayra motor şerre fren olmak, İstanbulluların hakkını savunmak için 5 yıl boyunca üstlendiğim İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevimi yeni dönemle birlikte tamamlamış bulunuyorum.

Görev sürem boyunca birlikte çalıştığım İl Başkanlarımıza, yerel yönetimler birim başkanlarımıza, grup yönetimimize, meclis üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili olan Zeynel Abidin Okul Başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum.


Zeynel Abidin Okul kimdir?


1968 yılında İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde dünyaya gelen Okul, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Zeynel Abidin Okul, inşaat ve dış ticaret alanında faaliyet gösteren firmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Okul ayrıca, 2014 yılında AK Parti'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmuştu. Ancak Okul seçimi kazanamamıştı.




#Zeynel Abidin Okul
#AK Parti
#İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi
14 gün önce